Van aki szereti a csapvíz ízét illetve felétek jó az íze? Melyik településen élsz?
Figyelt kérdés
2023. jún. 22. 18:14
1/19 anonim válasza:
Budapest XIV. kerületben lakok, a XIII. kerületben dolgozok, mindíg csapvizet iszom, nekem ízlik.
2/19 anonim válasza:
Budapest 18. kerületében élek, a szüleim a város másik felén. Nem a legjobb, de néha jobban esik azt inni, mint bármi mást.
Apósom vidéki, ott fúrt kút van, százszor jobb az.
3/19 anonim válasza:
Győrben és Bécsben nagyon jó, szeretem, csak csapvizet iszom.
4/19 anonim válasza:
Bp-en én rossz csapvizet még nem ittam, bár ritkán klórozzák egy kicsit talán egy napig, de az sem vészes.
5/19 anonim válasza:
Budapest XII. kerületében ill. Gárdonyban szoktam csapvizet inni. A gárdonyi egy kicsit keményebbnek tűnik.
6/19 qborka válasza:
I.kerületben ezt iszok. Ritkán van fura szag rövid ideig,akkor veszek boltban.
A munkahelyen,9.kerület,szintén jó.
8/19 anonim válasza:
Miskolc, bükki karsztvíz, nem nagyon veszek ásványvizet! :D
9/19 anonim válasza:
Bp. 12. és 13. ker.
Nincs panasz, jóízű a víz.
10/19 anonim válasza:
Sopron, sosincs vele baj, szinte mindig azt iszom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!