Az evian ásványvíz egy átverés?
Figyelt kérdés
Számomra hihetetlen az hogy egy ilyen ásványvízért 800 Ftot elkérnek. Nem tudom mi lehet benne vagy mitől jobb mint a másik, tényleg olyan jó ez az ásványvíz, mitől olyan jó megéri 800 Ftot?2023. jún. 19. 19:40
1/18 anonim válasza:
Minden "ásványvíz" átverés. Csapvíz szénsavval, magyarul szóda.
2/18 anonim válasza:
Az evian egy gleccservíz de túl van árazva mint az összes többi.
3/18 anonim válasza:
Nem átverés, pontosan az van benne amit állít saját magáról. Hogy kinek éri meg ennyi pénzt kiadni rá, az más kérdés.
4/18 anonim válasza:
Ha Te egy terméket nem engedhetsz meg magadnak az átverés?
5/18 anonim válasza:
Azok akik ennyit kiadnak egy vízért azok azok akik az evian-t visszafelé olvassák.
6/18 anonim válasza:
Az van benne, ami rá van írva. Szerencsére nem kötelező megvenni.
7/18 anonim válasza:
Nálunk 266 ft / liter az Evian, de nem veszem meg. Szimplán azért, mert van másik, amit jobban szeretek.
8/18 anonim válasza:
Most ha valaki még egy ásványvizet sem tud kifizetni, annak mit magyarázzon az ember...
9/18 anonim válasza:
Én éveken keresztül azt ittam a családdal mert szeretem az ízét. Mostanában meg felváltva van kékkúti víz és evián is, mindkettőnek nagyon lágy és frissítő íze van, ami nem minden ásványvíz én található meg.
10/18 anonim válasza:
Egy csomó dolgot árulhatnak a valós értékénél sokkal többért, mert megveszik. A társai sokkal durvábbak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!