Melyik üzletlánc adja a legjobb áron a coca cola-t?
Tengerre megyünk a nyáron, 7 fő és azon gondolkodom hogy coca colàt és hasonló üdítőket innen kellene vinni :)
Cél Görögország Szarti, kisebb de jó apartman viszont kaja/pia nincs az árban. A faluban 2 bolt van, és gondolom azért nem olcsó ott az üdítő . 7 főre 7 napra 100 dobozos italt vinnénk és eddig kb 240ft/ doboz ár a legjobb amit találtam . (0.33 vagy 0.5l )
Tavaly ilyenkor egyenként 180ft/doboz vettük :)
Ez kb 60 cent/db, a faluban kb 1€/db :)
Akkor meg is vàlaszoltál mindent.
Köszönjük
Sokkal olcsóbban nem fogsz találni. Ha az ár ennyire szempont, hogy 10-15 forintok számítanak, ami 100 darabnál semmi, akkor mi a fenéért dobozosat viszel? Az a legdrágább kiszerelés. Töredékéért beszerezhetnél nagyobb mennyiségű üdítőt palackokban. Mindenki visz saját poharat, vagy vesztek papírpoharakat, és abba kitöltitek.
A faluból meg amúgy be lehet menni a városba vásárolni, ahol olcsóbban vehetsz üdítőt.
Ekkora hülyeséget, hogy a coca-colát, ami az egyik legnagyobb világmárka, pont azt akarod magaddal cipelni görögbe? Azt bármelyik világvégi kis faluban kapsz.
Ezen én nem filléreskednék, főleg hogy a heti kóla fogyasztásom nyaraláskor is max. 2 liter.
De ha viszel is, ne dobozost vigyél. Az koktélokhoz és csajoknak csevegni mellette kiváló, mert mindig friss, de minden másra kevés a 0,33. Főleg társasági ivásra.
Inkább vedd meg külföldön. A magyar coca cola nem egy nagy szám. Gyenge a kínálat és szinte minden zéró.
Tavaly vettem eredeti lengyelt és össze sem lehetett hasonlítani. Gondolom a görög sem lehet rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!