Aldi a legjobb bolt?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, hogy a legjobb, legolcsóbb, legminőségibb. Szekszérdiak vagyunk, megéri bemenni Bonyhádra miatta?2022. szept. 16. 17:00
1/8 anonim válasza:
Hát ha még soha nem jártál ilyen boltban, akkor nehéz megmondani, hogy neked mi éri meg ott... Főleg, ha nem is ismered a sajátmárkás termékeiket.
Amúgy hol szoktál vásárolni? Mihez képest lenne olcsóbb vagy jobb?
2/8 anonim válasza:
Nem a legolcsóbb, de az ár-minöség arány ott a legjobb.
3/8 A kérdező kommentje:
Változó, hogy hol szoktam. Általában ott, ahol akció van. Lidl-Penny-Interspar hármasban általában.
2022. szept. 16. 17:18
4/8 anonim válasza:
3: köszi. Tehát akkor nem teljesen ismeretlen előtted, hogy az áruk többsége nem a "szokásos" nagy márkák.
A Lidl-hez hasonló, de szerintem jobb minőség. Az árak szinte forintra megegyeznek az ottani hasonló termékekével.
5/8 anonim válasza:
Aldi kb olyan mint a lidl. Amiota elkoltoztem aldi mellol, lidlbe es pennybe jarok. De ha elmegyek aldi mellett a szoaksos kedvencekmbol veszek. Ezek foleg kaloriacsokkentett cuccok, abban az aldi verhetetlen
6/8 anonim válasza:
Ha mondjuk szereted a friss (nem fagyasztott, pácolt, stb) halat, abból ott van a legjobb választék és gyakran le vannak árazva. A tejtermékes és pékárus rész is Aldiban a legjobb szerintem, a mirelit árban és választékban is hasonló a Lidl-hez, zöldség-gyümölcs nagyon változó áruházláncon belül is.
8/8 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy legjobb, vagy legolcsóbb bolt. Attól függ, hogy mit veszel, akciók is vannak időnként. Az Aldi kb olyan, mint a Lidl, minőségben és árakban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!