Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Úgy látjátok beváltotta az...

Úgy látjátok beváltotta az újfajta kupak a hozzáfűzött reményeket?

Figyelt kérdés
Én úgy látom nem. Mindenki letépi rögtön.
2023. máj. 2. 16:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
39%

Nekem nincs vele problémám, legalább nincs az, hogy lerakom a kupakot, aztán eltűnik és nem találom, vagy leesik és hajolgatni kell. Alapvetően szerintem kényelmes megoldás, de felőlem visszavezethetik a régit is, különösebben nem érdekel.

Olvastam olyat, akinek elforog és emiatt melléöntötte az italt, ilyennel még nem találkoztam, biztos vannak selejtes darabok, eddig nálam mindegyik normálisan megállt a helyén.

Inni nem szoktam üvegből, mert nem veszek fél literes üdítőket, csak itthonra nagyot.

2023. máj. 3. 02:25
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
Letépem ahogy sokan màsok. Értelme nemsok volt ennek.
2023. máj. 3. 07:17
 13/24 anonim ***** válasza:
61%

Letépem.

De amúgy mi volt ezzel a cél?

2023. máj. 3. 15:13
 14/24 A kérdező kommentje:

A cél állítólag, hogy a kupakok is az üvegekkel kidobásra kerüljenek szelektíven. Érthető nem? Hát én pedig nem értem.

-Aki szelektívre igényes az mind odateszi a kupakot is akár hozzá van kötve akár nem.

-Akit nem érdekli az meg úgyszintén ugyanoda dobja ahová az üveget.

Szóval ki és miért csinál mást attól, hogy ezt csinálták a kupakkal?? Valószínűleg a világon senki nem csinál semmit másképp miatta viszont utálják.

2023. máj. 3. 15:49
 15/24 A kérdező kommentje:
Én egyébként nem gyűjtöm szelektíven bevallom na de a kukába szerintem mindenki valamennyire kilapítva teszi, hogy ne teljen meg két üveggel rögtön a kuka. Ehhez pedig mindig visszacsavartam a kupakot, hogy ne rugódjon vissza az üveg.
2023. máj. 3. 15:50
 16/24 anonim ***** válasza:
82%
Ja, szerintem életemben nem dobtam még ki külön őket, pedig nem szoktam mindig össze se lapítani, de minek dobálnám külön kukába. Ez az indok fura.
2023. máj. 3. 15:53
 17/24 A kérdező kommentje:
Szerintem is az a lényeg hogy bárki bárhová dobja, a kupakot is oda fogja dobni.
2023. máj. 3. 16:12
 18/24 anonim ***** válasza:

Ja, értem, hát szerintem is. Ha a férjem viszi ki a szelektívbe a kólás flakont, eddig is utánakiáltottam, hogy "várj, a kupaaaak!"

Szóval igen, aki eddig is szart rá, az ezután is fog, aki eddig is figyelt, annak meg nem kell rákötni a kupakot a flakonra.

2023. máj. 3. 17:16
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
És megvárta a kupakot?
2023. máj. 3. 17:41
 20/24 anonim ***** válasza:
78%
Csak most kerestem rá, hogy mi is ez az új kupak. Eddig azt hittem, csak elbaltázták a gyártást:( Ritka gagyi. Erőlködés nélkül is szétszakad, és nekem is felsérti a kezem.
2023. máj. 4. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!