Úgy látjátok beváltotta az újfajta kupak a hozzáfűzött reményeket?
Nekem nincs vele problémám, legalább nincs az, hogy lerakom a kupakot, aztán eltűnik és nem találom, vagy leesik és hajolgatni kell. Alapvetően szerintem kényelmes megoldás, de felőlem visszavezethetik a régit is, különösebben nem érdekel.
Olvastam olyat, akinek elforog és emiatt melléöntötte az italt, ilyennel még nem találkoztam, biztos vannak selejtes darabok, eddig nálam mindegyik normálisan megállt a helyén.
Inni nem szoktam üvegből, mert nem veszek fél literes üdítőket, csak itthonra nagyot.
Letépem.
De amúgy mi volt ezzel a cél?
A cél állítólag, hogy a kupakok is az üvegekkel kidobásra kerüljenek szelektíven. Érthető nem? Hát én pedig nem értem.
-Aki szelektívre igényes az mind odateszi a kupakot is akár hozzá van kötve akár nem.
-Akit nem érdekli az meg úgyszintén ugyanoda dobja ahová az üveget.
Szóval ki és miért csinál mást attól, hogy ezt csinálták a kupakkal?? Valószínűleg a világon senki nem csinál semmit másképp miatta viszont utálják.
Ja, értem, hát szerintem is. Ha a férjem viszi ki a szelektívbe a kólás flakont, eddig is utánakiáltottam, hogy "várj, a kupaaaak!"
Szóval igen, aki eddig is szart rá, az ezután is fog, aki eddig is figyelt, annak meg nem kell rákötni a kupakot a flakonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!