A szentkirályi extra dús vagy a házilag(patronos) készített szóda szénsavasabb?
Figyelt kérdés
Tehát nem szódagép, én azt pár helyen probáltam de gyengének éreztem2023. ápr. 8. 13:15
11/12 anonim válasza:
Én szervezetem megszokta az édesítős üdítőt, cukorbeteg vagyok, én nem fosok tőle hál istennek. :) Na, majd várom a két patronos tapasztalatodat!:)
12/12 anonim válasza:
Az ital szénsavasodása nem nagyon függ attól, hogy az üdítő a boltban kapható extra dús vagy házi patronos szóda, mivel mindkettőt ugyanazon szénsavasító elvek alapján készítik. Az üdítő szénsavasodása az elkészítés során történik, és az függ az italban oldott széndioxid mennyiségétől. Ennek a mennyiségnek az eléréséhez a legjobb megoldás általában a használati utasítások követése, például a szóda korrekt mennyiségének hozzáadása az italhoz. Azonban a házi patronos szóda elkészítése során az eredmény függ a szénsavasító berendezés minőségétől és a szóda minőségétől is, így lehetnek eltérések a boltban kapható üdítőkkel szemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!