Miért nincs már olyan jó íze a coca colanak mint régen ?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 11:13
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, mire alapozod ezt az állításodat. Kiváló íze van most is, akárcsak régen. A Coca Cola az egyik legízletesebb üdítőital, csak ajánlani tudom a fogyasztását. Az új kupakja ráadásul kapcsolódik a palack testéhez, így együtt kerülnek újrahasznosításra. Coca Colát fogyasztani szuper közösségi élmény is lehet, szóval fogyassz te is még több Coca Colát, mert nagyon finom és környezetbarát termék is egyben!
2/5 anonim válasza:
szerintem nem valtozott a receptje...altalaban mindig bejelentik ha vmit valtoztatnak
3/5 anonim válasza:
Változtatják a receptet, hogy kikerüljék a népegészségügyi adót. Az pedig változik, hogy megint alá essenek a termékek, a gyártók pedig tovább változtatják a receptet, hogy kikerüljenek alóla. És ez így megy, fokozatosan egyre rosszabb lesz minden. Csehországban és Spanyolországban is érezhetően más, jobb íze van a Coca-Cola termékeknek. A szomszédos országokban nincs (nagy) különbség, valószínűleg azért, mert ugyanazt importálják a környéken.
4/5 Fruzs33 válasza:
Szerintem meg a mirindának változott az íze.
Amikor kicsi voltam nagyon finom volt,de most már szinte ihatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!