Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért mosolyogjuk meg mi...

Miért mosolyogjuk meg mi savasvizesek a mentesvizeseket?

Figyelt kérdés
Én azt hiszem azért, mert puhánynak tartom azokat, akik nem bírják, ha a gázbuborékok karcoljàk a nyelőcsövüket.

2023. ápr. 2. 22:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

#10 Már bubi párt is van?

:)

2023. ápr. 4. 13:12
 12/19 A kérdező kommentje:
Érdekes h mennyi naiv vagy figyelmetlen ember van, aki csak issza a babavizet és észre sem veszi a megvető tekinteteket maga körül.
2023. ápr. 4. 13:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tényleg sok marhaságot hordasz itt össze, de én ezt most valahogy bírom :D
2023. ápr. 4. 13:58
 14/19 anonim válasza:
42%

Mi ez kérdés xDD.

Mentes vizet iszok, nem érzek megvetést emiatt mások részéről. :D A bubis víz egyébként sem egészséges. Nem igazán értem a "savasvizeseket" :D

2023. ápr. 8. 22:46
 15/19 anonim ***** válasza:
76%
Értelmes ember nem csinál abból önérzeti kérdést, hogy ki milyen vizet iszik.
2023. ápr. 12. 15:43
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
Én "savasvizes" vagyok, nekem a szenkirályi extra is csak babavíznek számít, és egyáltalán nem érdekel ki milyen vizet iszik! Tudom hogy nem annyira egészséges, de egyszerűen imádom ahogy szétcsípi a torkom ahogy iszom, az orromban érzem a buborékokat, és folyik a könnyem!:D
2023. ápr. 14. 12:38
 17/19 A kérdező kommentje:

16:

Én ugyanilyen perverz módon megveszek a buborékokért. De egész őszintén, legbelül sem érzel egy kis megvetést akkor, amikor mondjuk egy férfit mentesvíz-iváson kapsz?

2023. ápr. 14. 17:59
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

nem a 16-os vagyok

"Legbelül sem érzel egy kis megvetést akkor, amikor mondjuk egy férfit mentesvíz-iváson kapsz?"

Ne haragudj már, de tényleg ennyire komolyan veszed ezt?🙂

Amúgy én is szeretem ha marja a torkom. Nem tudom, valahogy felpezsdít, feltölt energiával, de én nem érzek megvetést sem a másik felé.

2023. ápr. 14. 18:34
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
16.vagyok. Nem, tényleg nem! Valahogy nem érdekelt soha!:)
2023. ápr. 14. 19:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!