hát nálunk melóba sajna tökre így van, lenézik, az instantosokkal meg szóba se állnak kb de tényleg ez van
2023. márc. 26. 20:59
12/23 anonim válasza:
Nem mondom, hogy lenézem, de szerintem aki tejeskávét iszik az valójában nem a kávét szereti. Hanem valamilyen édességet szeretne fogyasztani, amiben elfér egy szinte akármilyen minőségű kávé, mert annak a finom ízjegyeit 2-3 kanál cukor és 2 dl tej mellett lehetetlen kiérezni. (A kávéba csak tejet löttyintőkre ez nem vonatkozik. Van az a kis mennyiségű tej, ami kiemeli az ízeket)
2023. márc. 26. 21:00
13/23 A kérdező kommentje:
12:
Én cukor nélkül iszom a tejeskávét, de sok tejjel, mert én étkezésként (is) tekintek a kávéra, amivel egy kis időre jól akarok lakni.
Nem pedig egy 2 centes extraktttal fejbekólintani magam
2023. márc. 26. 21:02
14/23 anonim válasza:
12 vagyok. Szerintem ez amúgy nem gond. Csak sokan mondják, hogy akkor szeretik a kávét, ha sok tej, stb. van benne, erre mondom, hogy valójában nem a kávét szereti.
Èn meg a teával vagyok így. Nem szeretem, de néha mégis jó meginni valami meleg italt. (Ami nem mindig kávé:) ) Akkor iszom jó hígan, cukrosan, néha citromosan is a teát. De tisztában vagyok vele, hogy ezen az angolok szörnyülködnének. :) De nem nézek le senkit
2023. márc. 26. 21:08
15/23 anonim válasza:
Ilyen alapon lenézem azt aki nem az én ízlésemnek megfelelően fűszerezi az ételt.Baromság az egész.
2023. márc. 26. 21:20
16/23 anonim válasza:
irigylem hogy a többség nem nézi le a másikat ezért, komolyan elköltözöm máshova az országba itt mindenki lenéz mindenért mindenkit mifelénk szomoru:(
2023. márc. 26. 21:22
17/23 anonim válasza:
3, te ittál???
2023. márc. 26. 21:23
18/23 anonim válasza:
Én azt nem értem hogy lehet mindig ugyanúgy inni a kávét. :D
Én például hajnal 5-kor egy bazinagy tejeskávéval indítok. Reggeli után meg szoktam inni még egy hosszú kávét, tejszínnel. Délután pedig általában presszókávét tejszínnel, és habbal, időnként capuccinot is. A sorrend a hajnali kávét leszámítva változhat.
Szóval, aki szerint az egyik, vagy másik változat gáz, az egész egyszerűen nem normális. Ízlés dolga, ízlésen vitázni pedig csak a hülyék szoktak.
2023. márc. 26. 21:25
19/23 anonim válasza:
Soha nem is hallottam ilyenről….
2023. márc. 29. 15:34
20/23 kokomfitty válasza:
Akik hülyék azok akkor is hülyék ha szódavizet isznak csak akkor a szódavíz az ok. A szivárvány színű esernyő esete esőben talán jobb?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!