Ha a kávét törökösen főzöm, az erősebb, mint a presszókávéfőzővel főzött?
Figyelt kérdés
Ibrikben készítem, sokszor ledarált kávéval. Úgy érzem, hogy erősebb, de nem tudom, lehet, hogy csak placebo. :D2015. ápr. 19. 12:14
1/3 anonim válasza:
Feltehetően nem. Amit esetleg érzel, az a kávé alapanyagból kioldódó egyéb anyagok jelenléte: klorogénsav, csersav. Ezek ugyanis csak lassú és hosszasabb főzés mellett oldódnak ki és a presszókávé készítés pedig elég gyors folyamat.
2/3 anonim válasza:
Én meg a presszókávét érzem valamivel erősebbnek. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2015. ápr. 19. 14:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!