Ásványvízből melyik a kedvencetek?Szerintetek melyikben van a legtöbb vitamin,vagy ásványi anyag?
Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 14:30
1/13 anonim válasza:
Az tuti, hogy a legtöbb nátrium a Radenskában van. Jópár éve valahol a kezembe nyomták, a kocsiban maradt éjjel. A naturaqua megfagyott, ennek semmi baja, akkor néztem meg.
3/13 anonim válasza:
Nekem egyforma mind. Veszem az olcsóbbat, sose nézem, hogy miben mi van. Néha veszek bodzás ízesítettet, az fincsi.
4/13 anonim válasza:
A legtöbb ásványi anyag a Parádi vízben van szerintem. Vitamin meg csak akkor van benne ha feldúsítják vele a vizet.
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
Ami az ásványianyag-tartalmat illeti, a fentiek egyike sincs a fasorban ehhez képest:
Egyszer ittam Litvániában, brutális íze van.
7/13 K.O. válasza:
en a lidl-os szensavmentes saguaro-t szoktam venni, nekem az a legjobb, az alap magnezium, kalcium, natriumon kivul van benne metakovasav aminek ugye sejtregeneralo hatasa van, plusz a hidrogen-karbonat is pont jo benne, nem lugos, de kozben megis, nekem ez a legjobb, mindenhogy, arban is.. egyedul amit nem birok az a szentkiralyi, nem tudom mitol de olajos ize van vagy nem tudom nekem az furcsa, de mindenkinek mas jon be, nem mindneki szervezetenek ugyanarra van szuksege
9/13 A kérdező kommentje:
Tudom,csak rosszul fogalmaztam!Àsványi anyag ilyesmi!Ha :pl nyáron 40 fokban kiizzadod a sok sót stb!Kell az utánpótlás!
2023. márc. 11. 17:22
10/13 anonim válasza:
Nem az jó ásványvíz, amiben sok ásványi anyag van, sőt ez kifejezetten hátrányos, mert könnyen túladagolható.
Az a jó ásványvíz, amiben az ásványi anyagok aránya minél inkább megfelel az emberi szükségleteknek. Ezek általában jóval drágábbak is, magyar átlagember nem fog ilyet inni sosem. (Főleg, hogy az egész országban nagyon jóminőségű és filléres a csapvíz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!