Kávét vagy teát iszol reggel, hogy "felébredj?"
Figyelt kérdés
Aki szeretné, az kérem fejtse ki, hogy miért éppen azt, érdekelnek a vélemények :D2023. jan. 25. 19:23
11/22 anonim válasza:
Teát. Mert azt imádom, a kávét meg utálom.
12/22 anonim válasza:
tejes koffeinmentes kávét, mert ez tartalmasabb mint a tea, és könnyen bevenni vele a gyógyszert, mert a tej kicsit kibéleli a gyomromat.
A kávé hatása minimális, inkább csak az ízét szeretem, a meleg tej az ami kell. Amúgy is szorongás gátlót szedek, szóval a koffein annyira nem jó rá.
13/22 Metionin válasza:
Mindkettőt. Először a kávét és utána teát.
14/22 anonim válasza:
Egyiket sem. Mindkettő egészségtelen és nem is szeretem egyiket sem.
15/22 anonim válasza:
Reggel a gyümölcslé és a hűtött víz esik jól, teázni vacsorára szoktam, nem az élénkítő hatása miatt (egyébként sem hat rám a koffein, legfeljebb akkor, ha túladagolom, és még akkor sem élénk leszek tőle, hanem tachycardiás), hanem azért, mert finom. A kávét nem szeretem.
16/22 anonim válasza:
Kávé. De előtte már teljesen jól felébrdtem, az íze miatt iszom
17/22 anonim válasza:
Én ha tehetem, kialszom magam.
20/22 anonim válasza:
Kávézom már kb 7 éve, szóval már csak a megszokás miatt. Annyi változott csak, hogy 2-3 éve már tejet is öntök bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!