Kávét vagy teát iszol reggel, hogy "felébredj?"
Figyelt kérdés
Aki szeretné, az kérem fejtse ki, hogy miért éppen azt, érdekelnek a vélemények :D2023. jan. 25. 19:23
A kérdező szavazást indított:
Kávézom
Teázom
Más (leírom, hogy mi)
Egyik sem, megvagyok nélkülük
84 szavazat
1/22 anonim válasza:
Két korsó citromos vizet.Az liter folyadék engem jobban felfrissít mint a kávé.
2/22 anonim válasza:
Kávét, mert azt szeretem, viszonylag hamar fel is pörget úgy ahogy kell és persze azért is mert káros valamennyire (nem ironikus válasz sajnos, de ez van:))
3/22 anonim válasza:
a magyar társadalom is kávéfüggő. pedig egészségesebb tűrni a fáradtságot mint pörgetni magad.
4/22 anonim válasza:
Gyógyteát (télen kakukkfű, tavasszal-nyáron a kertből szedett citromfűből-mentából).
Kávézni délután vagy koraeste szoktam.
5/22 anonim válasza:
Én rendszeresen teázok és legtöbb reggelen is azt iszok, de néha tejeskávézok is.
34/F
6/22 anonim válasza:
1 doboz kólát. Ez a reggeli ébresztőm, többet nem iszok aznap. Napközben maté- és rooibos teát iszok.
7/22 anonim válasza:
Két pohár hideg vízzel indítok. Egyéb frissítőre nincs szükségem.
8/22 anonim válasza:
Kólát. Nem azért, hogy felébredjek, hanem mert szomjas vagyok és ha éhgyomorra vizet iszok rosszul leszek
9/22 anonim válasza:
Reggel kávézom, délután teázok; a kettő között főleg vizet iszok.
10/22 anonim válasza:
Energiaitalt. Utálom a kávét is és a teát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!