Szoktál kávézni? Miért?
Figyelt kérdés
Nem végzek felmérést, csak szimplán kíváncsi vagyok, hogy ki miért fogyasztja :D (köztük én is). Ha lehet, kérlek írjátok oda a nemeteket és korotokat is. 21/F2023. jan. 19. 17:20
11/12 anonim válasza:
Szoktam, mert:
Egyreszt: imádom a kv-t (meg a koffeint is)
Másrészt: azok miatt a bizonyos reggelek miatt, amikor alig bírok kikelni az ágyból és feldolgozni a tényt, hogy nem aludhatok tovább, vár egy újabb nap
12/12 anonim válasza:
Az illatát imádom, de az íze kegyetlen keserű. T@rsadalmi szokásból kezdtem, és mert ha mások szeretik biztos jó. A tejes kávét szeretem....de most pont leszoktam róla, mert sokat ittam az utóbbi időben. Kell hogy a koffeinreceptoraim újrasarjadjanak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!