Igaz, hogy nyugaton finomabb még a coca-cola is?
Én azért elég sok helyen megkóstoltam már. Szinte minden országban kicsit más. A mi alap Cocánk az nagyon szénsavas. Elsőként ez tűnik fel, főleg ha egy ugyanolyan kiszerelésű külföldit mellé teszel. A magyar kóla harapósabb, csípősebb.
Az ukránnak ugyanilyen íze van, de nem ennyire csípős
Az osztrák sokkal édesebb, a német keserűbb. Az olasznak meg olyan mintha egy tipikus KVházi agyon cukrozott capuucinót nyomtál volna tele szénsavval.
A francia kólának ha iszod ugazából olyan semmilyen íze van... inkább utóízében érezni azt a klasszikus kóla ízt. Az angoloknál inkább fanyar, savanykásabb és még világosabb is.
Amerikában borzalmasan édes. De tényleg. Pedig én édesszájú vagyok.
Az amerikai kólának van olyan íze, mint pl. a kólás ízesítésű cukroknak ithon
A snickers az nálunk egy gejl massza, ami a fogadba ragad. Eddig bárhol ettem a világon, mindehol kicsit keményebb és tele van mogyoróval. Mindegyikben volt egy nyúlós rész, de nem olyan mint itthon hogy egy óra múlva is ragad a fogad közé meg a szájpadlásodra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!