A magyar felnőttek 80%-a kávézik, a maradék 20% miért nem?
Nem szeretem se a szagát, se az ízét. Ittam már sokszor, hátha segít álmosság ellen, de abszolút nem hatott, ugyanolyan fáradt voltam tőle.
Ha nagyon muszáj, pl. szellemi munkához, akkor egy kis pohár jéghideg kóla jobban felfrissít.
Ez hülye: megkérdezi, hogy aki nem kávézik, az miért nem, és lepontozza az összes választ.
Miért? Mit vártál? Imádjuk a kávét, de mégsem kávézunk? Nyilván azért nem kávézunk, mert nem szeretjük.
Egy keserű fos lötty. Pontozhatsz ahogy akarsz, ez van.
Egyébként már csak azért sem kávéznék, mert nem akarom azt csinálni, amit a prolik 80%-a. :P
Szerintem az emberek egyik fele bebeszéli magának, hogy csak kávéval tud felébredni, magához térni reggel, másik fele pedig nem.
Én szeretem a kávét, elvétve iszok is néhány hetente egyet. Korábban kávéztam rendszeresen, napi kettőt is, akár elvétve hármat is, de mióta nem cigarettázok, azóta nem is kávézok. Cigi nélkül semmit nem ér, a felébredéshez meg soha nem is tett hozzá semmit.
Férjem esküszik, hogy reggel két kávé nélkül nem tud felébredni. Meg is issza minden reggel ahogy kinyílik a szeme. Ehhez képest még legalább egy órán keresztül tök kóma. És nem egy ilyen embert ismerek. Kávézik mert kell, hogy felébredjen, vagy hogy nappal ne legyen fáradt. De olyan jókat alszanak a nappali kávé elfogyasztása után...
Én pl azért nem, mert nem igazán szeretem, sőt az illatát sem bírom.
Régen, amikor olyan munkahelyen dolgoztam, ahol hajnalra kellett járni, indulás előtt ittam egy gyönge tejeskávét meg elszívtam 1-2 cigit hogy felébredjek. Most már nem hajnalra járok + a dohányzást is abbahagytam, így a kávé is elmaradt az életemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!