Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Gyenge kávéhoz vagy hosszú...

Gyenge kávéhoz vagy hosszú kávéhoz milyen főzőt ajanlatok? Reggel nem sok idő van rá, eddig nesscafét ittunk.

Figyelt kérdés
2022. nov. 29. 18:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Reggel én is sok és gyenge kávét iszom, nincs ezzel gond. Akkor vegyél filterest, nem tudom, milyen különbségek vannak közöttük azon kívül, hogy pl. az egyik műanyag, a másik rozsdamentes acél.
2022. nov. 30. 12:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Akkor okoskodj, de ne kérdezz.

Én kotyogósban főzöm.

Reggel felkelek, összeállítom, odateszem, és míg lefő, csinálom a dolgomat. Max 5 perc és kész a friss kávé.

2022. dec. 1. 11:17
 13/17 A kérdező kommentje:
Mint már említettem mi nem szeretjük az erős kávét. Kotyogós kilőve.
2022. dec. 2. 07:48
 14/17 anonim ***** válasza:

13: de nem érted, hogy a hosszú kávéban is ugyanaz a koffeinmennyiség van, csak nagyobb térfogatra "elosztva"....????

Ha nem szereted az erős espressot, akkor kotyogóssal is tudsz hosszú kávét csinálni. Lefőzöd, és felöntöd még forró vízzel. Pont ugyanaz lesz az eredmény, mintha filterest csinálsz eleve sok vízzel.

2022. dec. 2. 12:38
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 Nem ugyanaz, a filteresben tudtommal több koffein van, és a főzés előtt/után még vizet is kell melegíteni. Én még nem öntöttem fel vízzel "presszó" kávét, de szerintem sokkal gyengébb, mint ugyanannyi kávéból főzött filteres.
2022. dec. 2. 12:43
 16/17 anonim ***** válasza:
15: akkor meg végképp nem értem a kérdező miért akar filterest, ha nem szereti az erős kávét. :-O
2022. dec. 2. 12:45
 17/17 R_S_T válasza:
Párnás kávé? Gyorsan elkészül, és olyan erősségű párnát veszel amilyet szeretnél. Nekem csak az irdatlan mennyiségű műanyag szemét (egyenként csomagolt párnák) miatt lett végül ellenszenves, de az instant 3in1 típusú is ugyanígy sok szemetet termel :(
2022. dec. 4. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!