Hogyan lehet finom forrócsokit készíteni itthon?
Ha igazán jót akarsz, akkor magas kakaó tartalmú csokit válassz, és kb 4-5 kocka is mehet egy bögrébe, így jó sűrű lesz.
Kb bármilyen csokiból lehet, szóval ha kapsz valami mikulást, az is jó lesz rá.
Az eredeti receptben víz van, de szerintem tejjel finomabb.
A csokit reszeld le, és vízfürdő felett olvaszd meg. Ha már krémes, de nem égett még le, apránként add hozzá a meleg tejet és kavargasd, amíg feloldódik benne.
Ízesíteni ötletek:
Kávéhoz árult szirupok
A normál csoki helyett pl narancsos, meggyes vagy mentás csoki, sportszelet a rumos ízhez
Felnőtteknek likőrőrök, rum, konyak hozzáadása
Pillecukrot tegyél bele és pár másodpercre mikrózd meg, hogy megolvadjon
Tejszínhabot a tetejére
Kisfiam kérdezte egy karácsonyi iskolai ünnepség után: apa hogy van az, hogy a te forró csokid a legfinomabb a világon?
- Mert én csokiból főzöm a forró csokit - nem forró csoki porból.
[Tej, és csokoládé kell hozzá. Én ilyet használok: [link] ]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!