Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Hány mg koffein volt a legtöbb...

Hány mg koffein volt a legtöbb ami lecsúszott egy nap?

Figyelt kérdés
Ezt mik tették ki (hány energiaital, kávé stb), és miért fogyasztottál el annyit? Ha esetleg túladagoltad, milyen következménye lett?

2022. nov. 7. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Régebben volt, hogy napi 10 energia italt is megittam a sima hellből. 32mg/100ml, 250ml talán egy doboz.

Őszintén nem merem kiszámolni.

Legtöbb talán 15 doboz volt egy nap.

2022. nov. 7. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Franc se érti, hogy miben mennyi koffein van, így nem is számolom.

Kólát évek óta abszolút nem iszom, energiaitalt nagyon ritkán, kávét viszont rendszeresen. Alapból imádom a kávét, napi négyet tutira megiszom, de ha nagyon elszabadulok, akkor hatot is! Megjegyzem, ebből csak max. napi 1-2 a főzött, a többi csak lightosabb 3in1, esetlen ritkábban instant granulátum. A szervezetem szerencsére jól bírja, soha semmi problémám nincs tőle!

2022. nov. 7. 23:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs. Előfordult, hogy a késő délután megivott kávé után nem bírtam aludni este
2022. nov. 12. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

kb. 1000 mg körül, ebben volt minden vegyesen: kv, energiaital, kóla, koffeintabletta. Egy rendezvényen dolgoztunk már 20+ órája, ezért szépen eloszlott a mennyiség, szóval nem volt semmi mellékhatása (a darabos alváson kívül).

De volt olyan is, hogy egy teljesen nyugodt hétköznapon a kolléganőm keze megszaladt, és készített egy bitang erős duplát ebéd után. A következő 1-2 órában majd kiugrott a szívem ... aznap este túrázni is voltam a kutyámmal.

2023. ápr. 4. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!