Hány mg koffein volt a legtöbb ami lecsúszott egy nap?
Régebben volt, hogy napi 10 energia italt is megittam a sima hellből. 32mg/100ml, 250ml talán egy doboz.
Őszintén nem merem kiszámolni.
Legtöbb talán 15 doboz volt egy nap.
Franc se érti, hogy miben mennyi koffein van, így nem is számolom.
Kólát évek óta abszolút nem iszom, energiaitalt nagyon ritkán, kávét viszont rendszeresen. Alapból imádom a kávét, napi négyet tutira megiszom, de ha nagyon elszabadulok, akkor hatot is! Megjegyzem, ebből csak max. napi 1-2 a főzött, a többi csak lightosabb 3in1, esetlen ritkábban instant granulátum. A szervezetem szerencsére jól bírja, soha semmi problémám nincs tőle!
kb. 1000 mg körül, ebben volt minden vegyesen: kv, energiaital, kóla, koffeintabletta. Egy rendezvényen dolgoztunk már 20+ órája, ezért szépen eloszlott a mennyiség, szóval nem volt semmi mellékhatása (a darabos alváson kívül).
De volt olyan is, hogy egy teljesen nyugodt hétköznapon a kolléganőm keze megszaladt, és készített egy bitang erős duplát ebéd után. A következő 1-2 órában majd kiugrott a szívem ... aznap este túrázni is voltam a kutyámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!