Hogyan iszod a kávéd? Tejjel? Hány cukorral? Kapszulás kávét szoktál inni?
Figyelt kérdés
2022. szept. 26. 07:00
11/28 anonim válasza:
Nespresso kávéfőzöm van, nagyon sok féle kapszulát lehet náluk kapni.
Cukor és tej nélkül iszom.
12/28 anonim válasza:
Sima kotyogóssal főzöm magamnak édesítőszerrel,tejjel iszom.
13/28 anonim válasza:
Nescafe, 2/5 víz, 3/5 tej, nagy evőkanál méz. Kapszulás biszbaszt nem.
Majd lehet szerzek egy kotyogót.
49f
14/28 anonim válasza:
Itthon darálom a kávét, kotyogós főzőm van. Mézzel és tejjel szoktam inni.
15/28 anonim válasza:
Hagyományos fekete főzött kávét szoktam inni. Csak cukorral, az viszont hogy mennyi cukrot teszek bele a kávé mennyiségétől függ. Ha teleöntöm a kávéscsészét akkor hárommal, ha csak háromnegyed részig öntöm akkor kettővel. 31/F és 16 éves korom óta kávézom.
16/28 anonim válasza:
Tejjel, cukor nélkül, nem kapszulásat.
17/28 anonim válasza:
1 cukorral. Otthon kapszulás, tejjel, vagy csinálok hozzá tejhabot.
Kávézóban cappuccino vagy latte.
18/28 anonim válasza:
Filteres kávéfőzőnk van. Volt kapszulás is, de nekem az nem jött be, illetve volt olyan kávéfőzőnk, ami maga őrli a kávészemeket is. Na, azt imádtam, finom volt, de tönkrement a gép, szóval maradt a filteres. 2 teáskanál eritrittel iszom (édesítőszer), illetve egy kávétejszínnel.
19/28 anonim válasza:
Eszpresszót készítek a géppel, (nem kapszulás, hanem szemes kávés), 1 édesítő tabi + 1 kávétejszín.
20/28 anonim válasza:
Itthon kotyogóst, feketén, nyáron dobok bele jégkockát. Kávézóban sima vagy dupla eszpresszót, nagy ritkán cold brew-t, szintén feketén. Szeretem a kávé natúr ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!