Milyen kávét ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Philips darálós kávéfőzőm van. Próbáltam már az Omniát, azon belül majdnem mindegyik fajtát. Segafredo, Tchibo, Paloma, Jacobs, Lavazza, de valahogy mindegyiket unom.
Valami jobb minőségre gondolok, bár úgy gondolom csak az én ízlésemnek nehéz megfelelni. Kiindulópontnak: a Nespresso kapszulás kávét nagyon szeretem, tehát ahhoz hasonló ízvilág érdekelne szemes kávéban.
2022. szept. 22. 14:30
3/9 A kérdező kommentje:
A piros. (A legerősebb.)
2022. szept. 24. 21:35
4/9 anonim válasza:
Kimbo espresso napoli #2 voltam
5/9 A kérdező kommentje:
4# Köszi! Jónak tűnik, és nem olyan drága, legalábbis a kapszulás és a sima szemes kávé közti árban van. Hol lehet kapni? Vagy csak rendelni lehet?
2022. szept. 24. 22:00
6/9 anonim válasza:
Én rendelni szoktam online.#2-4, kavebolt.net-ről
7/9 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy abból a Kimbo Nespressoból sokfajta van. Van extra krémes, bar premium, superior… Nem tudok választani. xD
2022. szept. 24. 22:11
8/9 A kérdező kommentje:
*Espressoból
2022. szept. 24. 22:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!