Coca kóla, vagy pepsi?
#10-es, az egészséges ember példája, szerintem így kell élni.
Remélem igazam is van, és egészséges vagy.
14, az oldal neve gyakorikérdések, nem egyedikérdések.
Ha ennyire zavar akkor miért nem mész tovább olyan kérdésekre válaszolni amik szimpatikusak?
Megéri belefektetni az energiát és az időt hogy olyasmivel foglalkozz ami irritál?
Vagy a frusztrációidat vezeted le ilyenkor? Most kielégülésérzésed van hogy beolvastál a kérdezőnek?
Tudod sokan nem itt éljük az életünket, és nem látunk többször egy kérdést. Én most találkoztam vele először, így szívesen válaszoltam, meg szívesen olvastam a válaszokat hogy kinek melyik jön be és miért. Biztos nem fecséreltem volna rá időt ha már korábban megválaszoltam volna egy ilyen kérdést, nem hogy még ki is oktassam a kérdezőt. Ahhoz már valami súlyos probléma kell hogy legyen a toronyban, hogy az ember ilyet tegyen.
Azért álljunk már meg, nehogy már én legyek a hülye, mert jelzem valakinek az oldal szabályzatát (!). Mindenkit nyomatékosan megkérnek rá, hogy ha már hasonló kérdés szerepelt egyszer, ne tegyék fel újra. De biztosan igazad van.. “nem egyedikérdések”
Nagyon sajnálom, hogy néha rálesek a gyik-ra, és próbálok válaszolni az értelmes kérdésekre.
Amúgy a kérdezőt nagyon érdekelheti a dolog, ha második nekifutásra sem tudja helyesen leírni a kérdést.
Lehet nullázni ezt is.. te meg biztosan erre izgulsz, és ezen vezeted le a frusztrációdat.
Az olcsók közül egyébként a Queen meglepően finom.
A Márka kólát próbáltam még, az szerintem inkább büntetés, mint kóla.
A két nagy közül én Pepsi párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!