Coca kóla, vagy pepsi?
Figyelt kérdés
Ha kóla, miért? Ha pepsi, miért?2022. júl. 5. 22:04
A kérdező szavazást indított:
Coca kóla
pepsi
71 szavazat
1/24 A kérdező kommentje:
Elnézést, Coka cola*
2022. júl. 5. 22:05
2/24 anonim válasza:
Az elsőre nyomtam, mert általában azt vesszük, de különbséget nem tudunk tenni közte. Mind a kettő jó (bár gyakrabban iszunk vizet).
3/24 anonim válasza:
Ma már egyiket sem iszom,pedig régen imádtam a pl. citromos pepsit.
4/24 anonim válasza:
Coca cola, mert a szénsav buborék benne ilyen nagy, mint a szódában, a pepsiben pedig kicsi, mint egy ásványvízben pl.
6/24 anonim válasza:
Régen imádtam a kólát. Akkor Coca. De először írtad jól amúgy
7/24 anonim válasza:
Pepsi, de csakis a Max. A simának fura íze van, és szerintem a Cocának is. A Coca Colában valami kis citrusosságot érzek, ami nem tetszik. Megiszom ha nincs más, de Pepsi Max párti vagyok ha én választhatok.
8/24 anonim válasza:
Én ritkán iszok kólát, de akkor inkább a Pepsi, de a Coca kólát sem vetem meg.
Az egyetlen kóla, amit a máglyán égetnék, az a Freeway kóla.Olyan, mintha hányás lenne, nem szeretem.
9/24 anonim válasza:
Nekem a pepsi túl édes. Zero cola vanilia, zero cola fahéj a favorit. A pepsit akkor iszom ha nincs cola vagy ha kevés energiám van, kell valami édes. Mondjuk erre az új ananászos mentás pepsite rákaptam, de nem bírbám folyamatosan inni.
10/24 anonim válasza:
Elvből nem iszom semmiféle üdítőt, és gyümölcslevet sem, csak vízet.
x évente, ha kólát akarnék inni, akkor Coca-Cola, és csak hagyományosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!