Reggel jólesik néha, kb. hetente 2-3 alkalommal, de akkor is koffeinmenteset, kapszulásat, hosszút, sok növényi tejjel kapucsínónak. (laktózérzékeny és cukorbeteg vagyok)
Nejem nem menteset iszik naponta, reggel egyet, kevés tejjel. Ritkán fogyaszt többet.
Én kedvelem a cikóriakávét is, de azt elég ritkán iszok. Ahhoz valahogy hangulat kell.
Nulla kávé és 02:00-kor kelek!
Ja, időben térek nyugovóra 18-19 óra!
Így nem kell kv! :)
Úgy látom itt mindenki le van pontozva, aki kávézik. Pedig még mindig ez a legkevésbé káros szenvedély, főleg, ha nem sok cukorral issza az ember. Mértékkel még jót is tesz.
Nem tudom miért kell lepontozgatni, ha egyszer annyi kávét iszik valaki és válaszolt a kérdésre. Sokáig én sem ittam kávét, aztán amikor elkezdtem munkába járni, jólesett ezzel indítani a napot. Nem is feltétlen a koffein miatt, bár az is jólesik, de az egész reggeli kávézás hangulata is segít, hogy jobban induljon a napom. Viszont alkoholt, cigit nem fogyasztok, szóval ennyi belefér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!