Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Szeretsz Cola-t inni?

Szeretsz Cola-t inni?

Figyelt kérdés

2022. jún. 5. 13:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

01:08 Ha jelezted, hogy nem helyes a megfogalmazás és a modik átírták, akkor a hozzászólásod a többi felhasználónak már értelmetlennek tűnik, így törlik.

Arról nem beszélve, hogy a szabályzatban nem feltétel a helyesírás, de döbbenet, hogy nem tudnak ékezetet sem rakni, a vessző használatáról már nem beszélek.

A moderátoroknak nincs erre kapacitásuk, hogy ennyi kérdést javítsanak.

Ha nem a kérdésre válaszolsz, akkor az törlik.

Ha válaszolsz és normálisan megjegyzed, hogy legközelebb, ha kiírsz egy kérdést azt így...fogalmad meg, akkor azt hajdák (általában).

2022. jún. 6. 07:50
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Ha Pepsi Max, akkor az jöhet, viszont a Coca Colát nem szeretem különösebben. Csak a vaníliást, abban viszont a Coca verhetetlen.
2022. jún. 6. 09:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Aldis Spitz Cola favorit.
2022. jún. 6. 10:44
 14/14 anonim ***** válasza:
35%

Egy időben a Vaniliásra nagyon rákattantam. Szinte minden nap megittam egy fél literes üveggel ebéd mellé. Mondjuk zérósat, így legalább felesleges kalóriákat nem vittem be vele, de sajnos így is elég káros.

Most már lecsökkentettem a mennyiséget, de azért szoktam még inni.

2022. jún. 7. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!