1/8 anonim válasza:
igen, nem nagy durranas szerintem
2/8 anonim válasza:
Frupka teát ittam. Finom volt, de teljesen elégedett vagyok a normál gyümölcsteákkal is. Szóval nekem sem adott annyira extrát.
3/8 anonim válasza:
Én eprest ittam. Maga a sült tea állaga gyakorlatilag olyan, mint egy gyümölcsdarabos lekvár, az íze jó :D De szerintem nem ér annyit, mint amennyiét vesztegetik.
4/8 anonim válasza:
Én a Mecsek teát próbáltam, az is hasonló sült tea. Finom, de hogy 500 Ft-ért igyak egy teát, az nekem kicsit túlzás, annyit nem ér. Tényleg kicsit olyan, mint egy gyümölcsdarabos lekvár.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok.
Kaptam egyet ajándékba, de csak nézegetem itt a polcon.
Úgy van írva, hogy 2-3 evőkanállal a levéből és 1 evőkanállal a gyümiből kell egy bögrébe tenni, és felönteni forró vízzel, így volt Nektek is?
És tényleg drága, majd rászánom magam és megkóstolom.
2022. ápr. 28. 13:14
6/8 anonim válasza:
nekem teljesen izetlen volt mikor az utasitas szerint keszitettem el
7/8 anonim válasza:
5# Én ittam a Frupkát, ott ha jól emlékszem, a felét öntöttük a vízhez, de az egy picike üveg volt. Nem nagyon volt mit kanalazni belőle. Szerintem próbáld ki, vesztenivalód nemigen van, ha íztelen lenne az adagolás szerint, akkor max teszel hozzá még egy kicsit.
8/8 anonim válasza:
Nekem nem volt így túlkombinálva az elkészítése. Egy teáskanállal kellett merítenem, és felönteni forró vízzel, mint egy filteres teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!