Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Sült teát próbáltátok már?

Sült teát próbáltátok már?

Figyelt kérdés

Ilyen:

[link]

Ittatok ilyet?

2022. ápr. 28. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, nem nagy durranas szerintem
2022. ápr. 28. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Frupka teát ittam. Finom volt, de teljesen elégedett vagyok a normál gyümölcsteákkal is. Szóval nekem sem adott annyira extrát.
2022. ápr. 28. 11:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én eprest ittam. Maga a sült tea állaga gyakorlatilag olyan, mint egy gyümölcsdarabos lekvár, az íze jó :D De szerintem nem ér annyit, mint amennyiét vesztegetik.
2022. ápr. 28. 11:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a Mecsek teát próbáltam, az is hasonló sült tea. Finom, de hogy 500 Ft-ért igyak egy teát, az nekem kicsit túlzás, annyit nem ér. Tényleg kicsit olyan, mint egy gyümölcsdarabos lekvár.
2022. ápr. 28. 11:35
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok.

Kaptam egyet ajándékba, de csak nézegetem itt a polcon.

Úgy van írva, hogy 2-3 evőkanállal a levéből és 1 evőkanállal a gyümiből kell egy bögrébe tenni, és felönteni forró vízzel, így volt Nektek is?

És tényleg drága, majd rászánom magam és megkóstolom.

2022. ápr. 28. 13:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem teljesen izetlen volt mikor az utasitas szerint keszitettem el
2022. ápr. 28. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
5# Én ittam a Frupkát, ott ha jól emlékszem, a felét öntöttük a vízhez, de az egy picike üveg volt. Nem nagyon volt mit kanalazni belőle. Szerintem próbáld ki, vesztenivalód nemigen van, ha íztelen lenne az adagolás szerint, akkor max teszel hozzá még egy kicsit.
2022. ápr. 29. 11:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt így túlkombinálva az elkészítése. Egy teáskanállal kellett merítenem, és felönteni forró vízzel, mint egy filteres teát.
2022. máj. 4. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!