Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért nincs olyan jegeskávé,...

Miért nincs olyan jegeskávé, ami cukormentes?

Figyelt kérdés
Van tejmentes, növényi tejes, de mindegyikben cukor, vagy max édesítőszer van. Azokra nem gondolnak, akik nem szeretik édesen?

2022. ápr. 27. 01:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Nekem linkelted, 8? 20 évig voltam vendéglátós.... A jegeskave fagyival készül, jeget igen ritkán tesznek bele. A frappé készül jéggel.
2022. ápr. 27. 08:31
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
mert a cukortól lesz finom a legtöbbeknek
2022. ápr. 27. 08:49
 13/15 anonim ***** válasza:
79%

11, érdekes vendéglátós vagy

Frappé egy jegeskávé típus, amit instant kávéból csinálnak, abban sincs fagyi meg a sima jegeskávéban sem.

A “jegeskávé fagyival” fantázianevű cuccban viszont tényleg van egy gombóc vaníliafagylalt.

És akkor ne kezdjünk beszélgetni a különböző típusúcold brew-król, a frapuccinoról, a mazagranról, a shakeratoról, a nitroról…,

2022. ápr. 27. 09:44
 14/15 anonim ***** válasza:
16%

13!

Érdekes, hogy nem bírod ki kotozkodes nélkül. Sajnálom, én nem leszek partner hozzá. További szép napot.

2022. ápr. 27. 09:46
 15/15 anonim ***** válasza:
56%

14, 13 vagyok, jelezném, hogy nem a 8-as voltam és nem kötekedett senki, csak cáfoltunk, ennyi.

Van ez így, amikor nincs igaza az embernek, ilyenkor illik megköszönni a tájékoztatást

2022. ápr. 27. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!