Miért nincs olyan jegeskávé, ami cukormentes?
Figyelt kérdés
Van tejmentes, növényi tejes, de mindegyikben cukor, vagy max édesítőszer van. Azokra nem gondolnak, akik nem szeretik édesen?2022. ápr. 27. 01:33
11/15 anonim válasza:
Nekem linkelted, 8? 20 évig voltam vendéglátós.... A jegeskave fagyival készül, jeget igen ritkán tesznek bele. A frappé készül jéggel.
12/15 anonim válasza:
mert a cukortól lesz finom a legtöbbeknek
13/15 anonim válasza:
11, érdekes vendéglátós vagy
Frappé egy jegeskávé típus, amit instant kávéból csinálnak, abban sincs fagyi meg a sima jegeskávéban sem.
A “jegeskávé fagyival” fantázianevű cuccban viszont tényleg van egy gombóc vaníliafagylalt.
És akkor ne kezdjünk beszélgetni a különböző típusúcold brew-król, a frapuccinoról, a mazagranról, a shakeratoról, a nitroról…,
14/15 anonim válasza:
13!
Érdekes, hogy nem bírod ki kotozkodes nélkül. Sajnálom, én nem leszek partner hozzá. További szép napot.
15/15 anonim válasza:
14, 13 vagyok, jelezném, hogy nem a 8-as voltam és nem kötekedett senki, csak cáfoltunk, ennyi.
Van ez így, amikor nincs igaza az embernek, ilyenkor illik megköszönni a tájékoztatást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!