Miért van más íze a szörpnek, ha más sorrendben öntöm a pohárba?
Figyelt kérdés
Először mindig a szörpöt öntöm. Eddig nem is jutott eszembe fordítva, de ma kipróbáltam. Teljesen más úgy az íze. Pontosabban nem nagyon van.2022. ápr. 26. 21:37
11/14 anonim válasza:
Ha pont ugyanannyi szörpöt teszel pont úgy annyi vízbe- és elkevered- kizárt, hogy eltérő ízt kapj. Fizikai képtelenség. Legközelebb mérd ki a szörpöt, lefogadom, hogy egyforma lesz.
12/14 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor el kell keverni, mert ugye sűrűbb dolgot öntesz hígabba, ha nem kevered el, az első pár korttyal megiszod a nagyját, utána már csak vízízű marad. Amúgy fordított esetben is érdemes elkavarni, de akkor már azáltal, hogy rázúdítod a vizet a szörpre, eleve jobban eloszlik.
13/14 anonim válasza:
Azt próbáld ki, hogy valaki kever neked mindkét módon, kimérve egy-egy pohár szörpöt, te megkóstolod felváltva többször úgy, hogy nem látod mikor melyik poharat adja a kezedbe.
14/14 anonim válasza:
Nekem is az az érzésem, hogy a felkeverés maradhatott el. Amúgy a 11-esnél a pont. Szimpla fizika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!