Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Nem gyártják már a Coca Cola...

Nem gyártják már a Coca Cola energyt?

Figyelt kérdés
Sajna nem próbáltam ki és most amikor akarom nem lelem sehol! Beszünteték!?

2022. ápr. 13. 21:23
 1/7 anonim válasza:
100%
2022. ápr. 13. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikyen förtelmes lötty volt, nem csodálom, hogy leálltak vele.
2022. ápr. 13. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

2, Szerintem jó volt, csak túl limitált volt a közönsége. Én pl. a legtöbb energiaitaltól hányingert kapok, a Bombát tudom meginni, annak nincs annyira gejl íze, de az meg nem is tudom, nevezhető-e még energiaitalnak, annyira vérszegény, a helles kávékban több a koffein...

Ellenben kólafüggő vagyok, és bár ennek az Energynek nem volt igazi az íze, de sokkal jobban csúszott, mint a tuttis förmedvények valaha.

De lássuk be, egy terméket nem lehet a kólafüggő túlstimulált kevesekre alapozni. :D

2022. ápr. 13. 23:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik, kedves 3-as, hogy ennyire eltérő véleményen vagyunk. Én szinte bármilyen energiaitalt megiszok, de a CC-tól eltorzult az arcom 😅

2-es voltam

2022. ápr. 13. 23:57
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Én majdnem visszahánytam, egész nap kísértett :D Egy felet sikerült leküldeni belőle.

Kérdező, szerintem ha összeöntesz kólát energiaitallal, kb megkapod az élményt.

2022. ápr. 14. 00:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem
2022. ápr. 14. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is elgondolkodtam rajta, jó ideje sehol sem láttam de nem is reklámozzák. Sokat nem vesztettél am vele mert förtelmes egy íze volt, kb mint az 50 Ft os queen cola.
2022. ápr. 15. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!