Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Finom műanyag palackos málnasz...

Finom műanyag palackos málnaszörp?

Figyelt kérdés
Amit ittunk, sajnos megszűnt. Találtunk finomat helyette, de üvegben van, ami a kasszánál megdöbbenésként ért, hogy 100 Ft plusz. Sok szörp fogy nálunk, így sajnálnék ennyi plusz pénzt a kukába dobni.
2022. márc. 27. 19:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

Mondom én. Nem egy szint, máris engem sértegetsz, személyeskedsz.Én ezzel segíteni akartam, mert erre is figyelni kell, lehet.

Te is nyugodtan a málna ízű almaszörpödbe.

2022. márc. 28. 11:06
 12/16 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló, én pont olyan szörpöt keresnék, ahol a málnaszörpben málna van, nem almalé. Ma néztem a Piroskát, 33 % gyümölcstartalom, amiből 32% az almalé. Korábban a Pennyset ittuk, ott a 33 % gyümölcs 33% málnát jelentett. Sajnos a kislányom nem iszik meg akármilyet.
2022. márc. 28. 11:55
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező!

Év a 6-os 8-as válaszoló vagyok, a 10-es nem én voltam, dacára annak, hogy a minősítésünk azonos (bár egyetértek vele, de ez most nem lényeg)

Elmondanám neked, hogy a minőségibb szörpök alapja ZÖMÉBEN VISSZASZŰRT almalé, aminek nincs íze, a kívánt ízre aromával ízesítik.

A te Pennys málnádban viszont a vízen, cukron és az aromán kívül egy deka málna, vagy egyéb gyümölcs nem volt. Ha lett volna, akkor 10x-es áron vehetted volna, de akkor nem a Penny árulta volna.

Vagy nem ugyanarról beszélünk.

Ez a Penny-s málna:

[link]

És ez róla a málnaszörp teszt minősítése:

"15. PENNY málna ízű szörp, egységára: 98 Ft/kg. Pontszám: 5,9/10 pont

Az ajánlott hígítás mellett is nagyon erős ízű. Kóstoláskor az erős málnaaroma ízt és az édest éreztük leginkább. Nincs jelzett gyümölcstartalma."

[link]

És akkor ISMÉT elmondom:

Nem vitázom senkivel, (még a 7-es/11-essel sem) mert nekem édesmindegy, hogy ki és mit tart málnaszörpnek és mit iszik, vagy mit ivott gyerekkorában.

Én soha senkit nem szólítgatok meg, nem kritizálok, a kérdésre igyekszem segítőválaszt adni - veled is ezt tettem - a többi nem érdekel!

2022. márc. 28. 12:42
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem ezt a szörpöt ittuk, hanem a bino márkájút (ezt is a Penny forgalmazta) és abban volt málnalé, méghozzá 33%.
2022. márc. 28. 14:05
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjuk, mennyire van almaíze.

Sokkal hígabb, béna.

2022. márc. 28. 17:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Sparé is 33% adott gyümölcs. Csak üveges. De azt még vissza kellene vennie elvileg...elvileg.
2022. márc. 28. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!