Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mi történt az elmúlt időben a...

Mi történt az elmúlt időben a Coca-Colával?

Figyelt kérdés
Nagyon fura mellékízt érzek rajta, akármilyet iszok, mindegyiken kiérzem, de nem tudom mi ez. Tavaly még nem ilyen volt szerintem. Ti nem tapasztaltátok?

2022. márc. 8. 15:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta light-ot iszom, abban nem látok változást.
2022. márc. 8. 20:38
 12/17 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem tűnt fel. Covidos voltam decemberben, arra gondoltam, hogy talán annak az utóhatása, megváltozott az ízlésem, de nem erről van szó. Pedig jobb volt a Coca, nekem, mint a Pepsi.
2022. márc. 8. 20:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Allergias vagyok nagyon sok edesito szerre, emiatt csak vizet iszok.

Ritkan iszok uditot, akkor colat de mar nem birom a coca cola termeket. Miert kell mindenbe edesito szert tenni? Borzalmas szinte minden toluk. Megertem sok embernek fontos, hogy cukormentes legyen de azert lehetne egy ket termekuk ami cukros.

2022. márc. 8. 22:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Fontos megjegyezni, hogy leginkább ismét csak velünk magyar fogyasztókkal b..tak ki.

Ha jól emlékszek Viktorék hoztak valami szabályozást erre is ami miatt csakúgy, mint a Redbullnál a taurint, itt is a cukorrépát helyettesíteniük kellett valami mással.

Én ma már amit tudok Ausztriából hozatok, fényévekkel jobb minőségű és eredeti minden.

2022. márc. 9. 07:15
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Jó, de azt nem értem, hogy a zeroban eddig is édesítő volt a cukor helyett, akkor most mitől lett ilyen sz*r íze?
2022. márc. 9. 08:13
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csak simát iszok, de tényleg nem mindig egyforma az íze.
2022. márc. 11. 21:07
 17/17 anonim válasza:
100%
Na igen minap vettem zérót és rohadt undorító íze volt többet tuti nem veszek konkrétan ihatatlan volt régen határozottan nem ilyen volt:D
2022. márc. 12. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!