Mi történt az elmúlt időben a Coca-Colával?
Figyelt kérdés
Nagyon fura mellékízt érzek rajta, akármilyet iszok, mindegyiken kiérzem, de nem tudom mi ez. Tavaly még nem ilyen volt szerintem. Ti nem tapasztaltátok?2022. márc. 8. 15:03
1/17 anonim válasza:
Én csak vaníliásat meg zerot szoktam inni. De a zeron én is érzek valamit, ami nem ízlik. Olyan furán édes vagy nem is tudom...
2/17 A kérdező kommentje:
Túltolnák benne a kóladiót?
2022. márc. 8. 15:14
3/17 anonim válasza:
Én is érzem, valamint nagyon elrontottak.
Ez nem az a cukornád helyettesítő szirup akármi lehet?
4/17 anonim válasza:
A sima szerintem jó. Csak a zero, light van fura íze.
5/17 anonim válasza:
1. Coladió régen nincs egyikben sem!
2. Valószínüleg az édesítöszert érzed, amit cukor helyett/mellett tesznek bele.
6/17 anonim válasza:
Ez az új receptúra borzalmas. Én zero fogyasztó vagyok, régen is pepsi max párti voltam, de mostmár a coca colát kifejezetten nem szeretem. Ilyen semmilyen íze van, de édesítőszeres. fura mellékízzel. A vaníliás viszont továbbra is finom, azt néha veszek.
7/17 anonim válasza:
Sokat ittam régen, de ez az ízváltozás segített leszokni. Azóta 1X ittam, vezetéshez.
8/17 anonim válasza:
Én ugyanolyannak érzem, nekem még mindig jobb a Pepsinél. De gondolom ez nem erősít meg titeket. :)
9/17 anonim válasza:
Én nem iszok colát. De e férjem is mondta hogy megváltozott az íze, megkóstoltam és mintha a sima is light ízű lenne. Fura mellèk íz, és kevésbé van meg az az erőteljes Cola íze.
10/17 anonim válasza:
Először azért is nem írtam ide, mert a Cocáról még nincs tapasztalatom, csak tippem, amit az összes többi üdítőnél tapasztalok, hogy igen kezdik kicserélni a cukrot édesítőre, legalábbis egy részét, amit kilóméterekről is kiérzek utóízben, úgyhogy az érkező válaszok megerősítettek ebben, hogy sajnos vsz. a kokával is ez történik. Kóladió, igen az rég volt már.😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!