Mi az a hot honey?
Figyelt kérdés
Mert elvileg valami innivaló amit amerikába isznak sokszor.És adele is szokta inni.2022. febr. 3. 11:40
1/10 anonim válasza:
Hát én még nem találkoztam itt ilyennel....
Filmben láttad?
2/10 A kérdező kommentje:
nem egy koncerten amikor adele mondta hogy ezt issza
2022. febr. 3. 11:47
4/10 A kérdező kommentje:
de ezt lehet inni?mert nekem fura hogy ezt issza valaki vagy ebben az esetben adele?
2022. febr. 3. 11:52
5/10 anonim válasza:
A hangszálaival van probléma, le is mondta a következő pár koncertjét.
Énekesek gyakran gyógyítják a torkukat csípős dolgokkal, egy magyar operaénekes mondta egyszer, hogy az előadás előtti napon berekedt torokkal ébredt, és egész nap egy üveg csípős cseresznyepaprikával kúrálta magát, megette magostul, levestül. Az előadásra semmi baja nem lett.
6/10 A kérdező kommentje:
le mondta? nem is tudtam melyiket?
2022. febr. 3. 12:17
7/10 A kérdező kommentje:
de nem csak volt ? mert elvileg az előző koncertjét azért mondta le mert koronás a fél csapata?
2022. febr. 3. 12:18
8/10 A kérdező kommentje:
hogy műtötték azt tudom hogy a hangszála miatt de már elvileg nincs vele.azt tudom hogy soha nem lesz olyan hangja mint volt de már volt koncertje es nem volt semmi baj
2022. febr. 3. 12:20
9/10 A kérdező kommentje:
amugy mikor műtötték pontosan ?
2022. febr. 3. 12:21
10/10 anonim válasza:
Mármint az adott koncertet követőket, ahol hot honey-t ivott.
Kb. 5 éves sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!