Melyik energiaital a kedvencetek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 2. 17:52
1/13 anonim válasza:
Monstert szoktam inni legtöbbször. A kedvenceim a sima zöld, a LH 44 és a Pipeline Punch
2/13 anonim válasza:
Amióta csökkentenni próbálom a bevitt koffeint, Bomba Frost Attack jön be a legjobban.
Régebben a natúr Hell meg Flying Power jött be.
3/13 anonim válasza:
Bomba, finom és alacsony koffein tartalmú. Mondjuk én nem iszom minden nap.
4/13 anonim válasza:
Burn sima, lila, esetleg mangós
Vagy Hell szőlős, gránátalmás
5/13 Macko_Sajt válasza:
Csak zerot iszok, ezért a fekete zero Hell stabil választás, epres is jöhet ha olyan kedvem van. Bomba zero is jó ha nem akarok annyi koffeint meginni, plusz azon nem is érezni, hogy zero. Egyébként néha megiszok egy Tigert is, vagy a legalja is bemegy nagyritkán, a sparos. De ha valami új zerot látok, valszeg kipróbálom.
8/13 anonim válasza:
Monsterből a Pacific Punch, és az Ultra Paradise a kedvenceim. Amiket idáig kóstoltam monsterekből mindegyik finom kivéve a Zero Ultra ami fehér.. ami ihatatlan számomra :)
10/13 anonim válasza:
Inkább kávés vagyok, ritkán iszom energiaitalt, de kb. a 80%-uk mind egyforma, ugyanaz az íz, mindegyik ugyanúgy tuttifruttis - finom, csak így kissé unalmas, és inkább a márka mérvadó! Viszont a kókuszos Hell, az valami isteni finom, különleges!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!