Miért finomabb a hideg víz mint a meleg?
Ez teljesen szubjektív és egyénfüggő. A hideg víztől érzéktelenebb lesz a nyelv, és így nem annyira érződik ha pocsék a víz íze.
Én a testhőmérsékletű és a 20 C fok közötti vizet kedvelem, mert én szeretem annak a víznek az ízét ami nálunk jön a kútból.
Vannak teamániások. Ők sokszor teljesen elutasítják a tiszta ivóvíz fogyasztását, inkább mindenféle gazokat főznek bele az ivóvízbe és azt még forrón megisszák - fene a gusztusukat.
A leggusztustalanabb viszont az az emberfajta, amely PET palackban vásárolja az ivóvizet, miközben olyan épületben él, ahol vízcsap lóg ki a falból és a WC is ivóvízzel van öblítve. A legsúlyosabb esetek számára ott van a VOSS, a TAU, meg az ezekez hasonló pénzköltési lehetőségek!
Kínában undorítónak tartják a hideg vizet, mindig úgy isszák hogy gőzölög.
Ezt annyira komolyan tolják, hogy gyakran még a gyümölcslevet is.. Európai szemmel elég fura.
Totál csak ízlés és megszokás kérdése.¶
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!