1/21 A kérdező kommentje:
Mert én igen
2022. jan. 26. 19:37
5/21 anonim válasza:
Gondolom mindjárt jössz ezzel a hülyeséggel hogy "ó nélkül is?".
6/21 anonim válasza:
Én szeretném, de ő nem szeret engem... (laktózérzékeny vagyok)
7/21 anonim válasza:
Én is szeretem, de az utóbbi időben azt vettem észre, hogy megfosat. Gyanús, hogy én is laktózérzékeny lettem, pedig régen nem volt ilyen gondom.
8/21 anonim válasza:
Naná, habár laktózérzékeny vagyok, de veszek laktózmentes tejet, és iszom, mintha csak víz lenne!!
Amúgy nemxd Szeretem, de csak ha valami még finomabbat tudok belőle készíteni. Pl gofrit🤤
9/21 anonim válasza:
Csak akkor ha van benne valami ízesítő.
10/21 anonim válasza:
Nem, abszurdnak tartom, hogy más élőlény tejét isszuk, ami alapból azért termelődik, mert az ivadékát táplálná vele. Nem vagyok vegán, se vega, de ez számomra mindig gusztustalan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!