Szeretem a tejet. Azt mondják nem egészséges. Ti mit gondoltok?
Ocsmany lesz a borod tole, hogy egyeb bajokat okoz-e, azt nem tudom. Egeszsegesnek nem mondanam, maximum semleges, ha a pattanasos bort nem szamoljuk, mivel a bolti tejben sok tapanyag nincsen, azt meg hagyjuk, hogy mivel probaljak eladni, nyilvan nem ugy fognak semmit reklamozni, hogy he, ez egy liter tejizu viz, ha izlik, akkor vedd meg.
Egyebkent en kb napi 2 deci laktozmentes tejet iszom a kavemmal, ennyitol nem tapasztalok valtozast az arcomon, de ha mar esetleg gabonapelyhet is veszunk (nagyon ritkan szoktunk), es ugye abbol eszek amikor van minden nap, akkor mindig kijon valami ocsmany pattanas az allkapcsom kornyeken.
Szerintem alapvetoen a tej a bebiallatoknak / embereknek van, es belegondolva fura, hogy megisszuk, amugy rizstejet szoktam venni, csak most at kellett ternem a csoro valtozatra, a laktozmentes tejre :D
"Az állatvilágban nincs még egy olyan élőlény ami megissza a másik állat tejét"
Miért, olyan van, amelyik mandulatejes párolt brokkolit eszik? (vagy mit esznek a vegánok)
Egyébként meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!