Az omnia silk pörkölt kávé jó kávé? Tudom, hogy alsó kategóriás olcsó kávé, de attól még lehet jó ízű?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy olcsóbb alsó kategóriás kávé. De a maga kategóriájában nekem ízlik. Ez teljesen robusta kávé?2021. nov. 24. 14:35
1/5 anonim válasza:
100% Arabica az Omnia (robustával nehéz is lenne 'silk' ízélményt elérni), szóval annyira rossz nem lehet. Ha neked ízlik, akkor minden jó, nemde?
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen ízlik. Szeretem még a sagafredo intermezzo kávét is. Viszont a sárga tchibót, és a palomát keserűnek érzem, tudom kinek mi. Drága kávékat is kipróbálnék szívesen, de ahhoz több pénz kellene, meg itt a kisvárosban alig van választék.
2021. nov. 24. 14:49
3/5 anonim válasza:
Lehet rendelni a netről is drága kávét.
Vagy a koffeinboxnál még előfizethetsz kávéra és akkor minden hónapban küldenek kávét egy magyar kávé pörkölőtől.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem.
2021. nov. 24. 17:15
5/5 anonim válasza:
Az a bajom vele, hogy nem egyenletes a minősége.
Én is szerettem, de pár hete kifogtunk egy "túlpörkölt" csomagot. Ki kellett dobni, annyira keserű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!