Hova tuntek a zero energiaitalok?
Figyelt kérdés
Ugy kell vadaszni, sztem modtanaban 10/7szer nem is talalok:(2021. okt. 18. 19:07
1/8 anonim válasza:
Az energia ital tele van cukorral és koffeinnel ez pörget fel. Ha zéró az csak ízesített víz nagyjából
2/8 anonim válasza:
Nálunk a Sparban szokott lenni mostanában is.
3/8 anonim válasza:
Passz. De én is észrevettem. Lehet nagyobb lett a kereslet rá, vagy nálunk a legtöbb boltban úgy van, hogy 1 markának van 10 fajtája, és ugye így alapból kevesebb van 1-1 fajtából.
4/8 anonim válasza:
A cukor nem pörget fel. A koffein megtalálható a cukormentes energiaitalban is. Egy fekete kávé is ébren tart. Én nem vettem ezt észre, nálunk van cukormentes energiaital.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor csak Pécs halt ki?:D
De eskü, már a spar sajat markas zero sincs:(( Sehol.
2021. okt. 19. 00:21
6/8 anonim válasza:
4-es vagyok, én is Pécsről írok. :D
Árkádos intersparban van zero hell, redbull, bomba. Meg több dohányboltban is ezek, meg talán zero burn is szokott lenni. Biztos vannak még, nem vagyok azért akkora energiaital fogyasztó.
7/8 A kérdező kommentje:
Zero Hell arkadban????
Bmeg lehet csak vak vagyok, vagy mivanxd hetek óta nem lattam.
2021. okt. 19. 01:15
8/8 anonim válasza:
Ha gondolod miskolcról küldhetek xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!