Mi van, ha a hell energy coffee-t nem rázom fel fogyasztás előtt?
Figyelt kérdés
2021. júl. 12. 17:05
1/8 anonim válasza:
Én nem szoktam felrazni. Nem kefír az 😃
2/8 A kérdező kommentje:
azért kérdezem, mert rá van írva, hogy rázzuk fel, és arra gondoltam, hogy így lehet, hogy nem hat a koffein annyira
2021. júl. 12. 17:48
3/8 anonim válasza:
Én nem tanulmányoztam megvsose mi van ra irva 😅 csak bontom és iszom
4/8 anonim válasza:
Az ilyen felrázós cuccok aljára általában leül a csoki vagy valami ami benne van, ezért írjak hogy rázd fel, hogy jobb íze legyen
5/8 anonim válasza:
Én nem rázom fel mert mikor kibontom szétsprickol mintha szénsavas lenne.
6/8 anonim válasza:
A hatásban semmi különbség nem lesz. Nem kell nagyon rázogatni csak forgasd át párszor a dobozt, nehogy leüljön az aljára a cucc.
7/8 anonim válasza:
Nálam nem szokott szétsprickülni felbontáskor, még ha előtte felrázom, akkor sem! Viszont én sokszor elfelejtem felrázni előtte, ízben semmi különös, hatásában sem érzek! Szerintem max. némi zaccos üledék lehet, ami miatt ajánlják, nem tudom! :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!