Szerintetek a kávé inkább jó, vagy rossz?
A mai "divatos kávék", tele tejjel, tejszínhabbal, cukorral, stb sokkal inkább desszert kategória, annak megfelelően hizlaló és egészségtelen.
Egy sima fekete cukor nélkül egészséges, sok benne az antioxidáns hatású anyag. Persze csak mértékkel, napi 3-4 azért már a koffein miatt nem egészséges így sem.
Az persze egy más kérdés, hogy ha valakinek vérnyomás vagy szív problémája van, akkor nyilván sehogy nem ajánlott. De ez nem a "kávé hibája".
Nehéz ezt így kijelenteni, én azt gondolom, hogy mértékkel fogyasztva kifejezetten hasznos lehet.
Mindenképpen nagy előnye, hogy megdobja az energiaszintet. Én például akkor kezdtem el napi szinten fogyasztani, mikor diétázni kezdtem és a dietetikusom az étkezés és a sport mellé ajánlotta. Nyilván nem tudom, hogy mekkora szerepe volt a fogyásomban, de 20 kg lement, azóta is iszom és nem jött eddig vissza semmi kiló, pedig az étkezési szabályokból már picit engedtem.
Alattomos ital, amit nem tudod hogyan,
nem tudod hol gyártanak, csak hallasz róla ezt azt ami vagy igaz,
vagy nem.
"Nyilván nem tudom, hogy mekkora szerepe volt a fogyásomban, de 20 kg lement"
A bepangott nyirokkeringést meg a vizet kihajtotta, gátolta a kálcium felszívódást, így a lemeszesedett hajszálerek újra indulhattak.
Befolyásolta az inzulinszintet, és kiütötte a gyomorenzimeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!