Van olyan üdítő, aminek van íze, de nem édes?
Paradicsomlé (anno volt TopJoy is) és egyéb zöldség vonalon néznék szét, de alkoholmentes sör és erjesztett italok is jók lehetnek, főleg ha nem a tömegeket célzó olcsó verziót veszed. Mióta letettem a cukrot nem ittam, lehet mamár édesnek találnám, de emlékim szerint műanyagpalackos (zöld)teák se édesek.
Pénztárcabarát, ha magadnak csinálsz teát, abból végtelen fajtát kapni, tudsz variálni az elkészítés során is, én csak citrommal szoktam maximum megtoldani őket.
Nagyon erős az aromája, de nem marad meg utána ez a cukros ragadós íz a számban.
Köszönöm a válaszokat!
#7 Neked külön köszönet, mert megláttam az oldalon, hogy apentából van több is, ami cukormentes, és asszem az összes ízt meg is találni a közelünkben lévő városban. Most megkóstoltam ezt a C-vitaminosat (narancs-pomelo) és nagyon finom. Bár igaz, édes, de legalább cukormentes. Talán majd szeptemberben suliba menet néha veszek egy-egy palackkal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!