Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Van olyan üdítő, aminek van...

Van olyan üdítő, aminek van íze, de nem édes?

Figyelt kérdés
Minden üdítő, amit én eddig láttam a boltok polcain, tele van cukorral. Ráadásul mind olyan édes, hogy konkrétan már attól jóllakom, nem is kell ennem hozzá.

2021. júl. 11. 04:09
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem sokról tudok. Talán ilyen ízesített vizek vannak. Az a baj, hogy cukor/édesítő nélkül nem jönnek ki az ízek.
2021. júl. 11. 05:12
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
A Vöslauernek van cukor,-és édesítőmentes ásványvize, illetve a Pfannernek szintén édesítésmentes teái (kamilla, zöld, gyümölcs és gyógynövény).
2021. júl. 11. 05:54
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Paradicsomlé (anno volt TopJoy is) és egyéb zöldség vonalon néznék szét, de alkoholmentes sör és erjesztett italok is jók lehetnek, főleg ha nem a tömegeket célzó olcsó verziót veszed. Mióta letettem a cukrot nem ittam, lehet mamár édesnek találnám, de emlékim szerint műanyagpalackos (zöld)teák se édesek.

Pénztárcabarát, ha magadnak csinálsz teát, abból végtelen fajtát kapni, tudsz variálni az elkészítés során is, én csak citrommal szoktam maximum megtoldani őket.

2021. júl. 11. 05:55
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Tonik...
2021. júl. 11. 06:16
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

Tuti Juice

Isteni finom

2021. júl. 11. 08:14
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

[link]

Nagyon erős az aromája, de nem marad meg utána ez a cukros ragadós íz a számban.

2021. júl. 11. 08:22
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

[link]

A FIT nem édes

2021. júl. 11. 10:26
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
citromos víz
2021. júl. 12. 16:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#7 Neked külön köszönet, mert megláttam az oldalon, hogy apentából van több is, ami cukormentes, és asszem az összes ízt meg is találni a közelünkben lévő városban. Most megkóstoltam ezt a C-vitaminosat (narancs-pomelo) és nagyon finom. Bár igaz, édes, de legalább cukormentes. Talán majd szeptemberben suliba menet néha veszek egy-egy palackkal. :D

2021. júl. 12. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!