Nek-tek melyik energiaital jött be eddig a legjobban ? Melyik ízlett a legjobban ?
Én még kezdő vagyok a témában, de a redbull nekem túl buble gum ízű :D tudjátok az a rózsaszín rágó, és nekem kevés volt benne a szénsav is.
Nekem eddig ez ízlett a legkevésbé, ráadásul 495 ft-ba került az a 250ml :D
Talán a Bomba jött be a legjobban, mert annak nem voltak túlzó ízei, se utóíze annyira...
A Hell is bejön, de annál talán egy kicsivel jobban a Burn. :D
De a Burn nekem annyira ízes, és finom, hogy tuti rájárnék, ezért jobb nálam a Bomba :D
Ti hogy vagytok vele ?
Ki hogy érzi ?
Nektek melyik a kedvencetek ?
Mit érdemes megkóstolni ?
(Ja, és az Nber energy drink :D Nálam azért lesz mindig is holtversenyben az első helyezettel, mert mindig eszembe jut, ahogyan röhögni szokott, és ad egy plusz feelinget hozzá :D és szerintem az is finom. Nálam a Bomba, Burn, Hell ((+ Nber)) a top 3as eddig)
Szép napot! ✌️
Köszönöm az eddigieket, a véleményt meg a tippeket, hogy melyiket érdemes megkóstolni.
Még múltkor vettem egy zöld Burn-t, almásat.
Meg ma a mojito-t a Bombától.
Megkóstultuk 2 bnőmmel, de nálam inkább a Burn alma vezet, mert pont ahogy a 3as írta, nagyon finom és frissítő az íze, igaz elég édes is :D
De a B! Mojito azon kívül, hogy elég érdekes íze van, hidegen tök jól esik, de van az a tulajdonsága mint a kv-nak vagy a teának, hogy olyan száraz hatású lesz a szám tőle, és ez annyira nem tetszik benne :D
Meg nekem túlságosan szénsavas.
Olyan értelemben, hogy nagyon sok habot csinál a szádban, mint mondjuk a kóla melegen :D vagy ha a sört egyszer átfuttatod a szádban.
Szóval nekem nagyon savas.
A pezsgése meg olyan...közepes :D
De eddig a legkevésbé a Redbull pezsget és ízlett :D
Majd legközelebb a Monstert, a Wattot meg a Hellnek a többi válatozatát is kipróbáljuk, a gameres érdekes lehet :D
Amúgy az Nber nektek hogy ízlett ? :)
A fiamnak ezek izlenek:
Monster: fekete, mango-loco
Hell: classic, apple
Watt: dinnye,eper-guava,banán-kiwi. Bomba, burns, adrenalin ezeket nem nagyon szereti. A zérósokat sem.
Annyit ittam már, hogy a koffein és cukorra kb immunis vagyok, szóval csak ízben szólok bele.
Nekem a kedvencem a tutti-fruttis ízből az Adrenaline márka, zöld almásból Dragster (penny saját márkás), illetve ami nagyon meglepett de mindennap innám, a spár sajátmárkásból az ananászos.
mindegy, csak burn legyen :D esetleg monster néha
hell az nagyon cink :D
Milyen politikai háttere van?
(Am az ismerőseim között inkább monstert meg bombát fogyasztanak. Bár a hell is megjelenik néha :D )
De mire mondod ?
Ja + kérdés: neked melyik ízlik akkor ha a Hell nem ? :D :)
Hell: Strong apple,grape,watermelon(tavalyi piros es kek ice coolok)
Burn: Apple kiwi,Dark energy
Monster: kb az összes, de nem szeretem mert sok
RedBull: G**i drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!