Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Nek-tek melyik energiaital...

Nek-tek melyik energiaital jött be eddig a legjobban ? Melyik ízlett a legjobban ?

Figyelt kérdés

Én még kezdő vagyok a témában, de a redbull nekem túl buble gum ízű :D tudjátok az a rózsaszín rágó, és nekem kevés volt benne a szénsav is.

Nekem eddig ez ízlett a legkevésbé, ráadásul 495 ft-ba került az a 250ml :D

Talán a Bomba jött be a legjobban, mert annak nem voltak túlzó ízei, se utóíze annyira...

A Hell is bejön, de annál talán egy kicsivel jobban a Burn. :D

De a Burn nekem annyira ízes, és finom, hogy tuti rájárnék, ezért jobb nálam a Bomba :D

Ti hogy vagytok vele ?

Ki hogy érzi ?

Nektek melyik a kedvencetek ?

Mit érdemes megkóstolni ?

(Ja, és az Nber energy drink :D Nálam azért lesz mindig is holtversenyben az első helyezettel, mert mindig eszembe jut, ahogyan röhögni szokott, és ad egy plusz feelinget hozzá :D és szerintem az is finom. Nálam a Bomba, Burn, Hell ((+ Nber)) a top 3as eddig)

Szép napot! ✌️

#energiaital #koffein #Burn #Hell #Nber energy drink #Ki ez az Nber ?
2021. jún. 22. 15:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket, a véleményt meg a tippeket, hogy melyiket érdemes megkóstolni.

Még múltkor vettem egy zöld Burn-t, almásat.

Meg ma a mojito-t a Bombától.

Megkóstultuk 2 bnőmmel, de nálam inkább a Burn alma vezet, mert pont ahogy a 3as írta, nagyon finom és frissítő az íze, igaz elég édes is :D

De a B! Mojito azon kívül, hogy elég érdekes íze van, hidegen tök jól esik, de van az a tulajdonsága mint a kv-nak vagy a teának, hogy olyan száraz hatású lesz a szám tőle, és ez annyira nem tetszik benne :D

Meg nekem túlságosan szénsavas.

Olyan értelemben, hogy nagyon sok habot csinál a szádban, mint mondjuk a kóla melegen :D vagy ha a sört egyszer átfuttatod a szádban.

Szóval nekem nagyon savas.

A pezsgése meg olyan...közepes :D

De eddig a legkevésbé a Redbull pezsget és ízlett :D

Majd legközelebb a Monstert, a Wattot meg a Hellnek a többi válatozatát is kipróbáljuk, a gameres érdekes lehet :D

Amúgy az Nber nektek hogy ízlett ? :)

2021. jún. 23. 13:50
 12/18 anonim ***** válasza:
63%

A fiamnak ezek izlenek:

Monster: fekete, mango-loco

Hell: classic, apple

Watt: dinnye,eper-guava,banán-kiwi. Bomba, burns, adrenalin ezeket nem nagyon szereti. A zérósokat sem.

2021. jún. 23. 18:28
 13/18 anonim válasza:
100%

Annyit ittam már, hogy a koffein és cukorra kb immunis vagyok, szóval csak ízben szólok bele.

Nekem a kedvencem a tutti-fruttis ízből az Adrenaline márka, zöld almásból Dragster (penny saját márkás), illetve ami nagyon meglepett de mindennap innám, a spár sajátmárkásból az ananászos.

2021. jún. 25. 04:17
 14/18 anonim ***** válasza:
56%

mindegy, csak burn legyen :D esetleg monster néha

hell az nagyon cink :D

2021. jún. 25. 17:02
 15/18 anonim ***** válasza:
48%
14. A Hell miért cink? Nem kotekedes csupán érdeklődés
2021. jún. 28. 15:35
 16/18 anonim ***** válasza:
15. mert nem finom, prolis, mindenki azt issza és a politikai háttere miatt is
2021. jún. 28. 17:14
 17/18 A kérdező kommentje:

Milyen politikai háttere van?

(Am az ismerőseim között inkább monstert meg bombát fogyasztanak. Bár a hell is megjelenik néha :D )

De mire mondod ?

Ja + kérdés: neked melyik ízlik akkor ha a Hell nem ? :D :)

2021. júl. 4. 11:44
 18/18 anonim válasza:

Hell: Strong apple,grape,watermelon(tavalyi piros es kek ice coolok)

Burn: Apple kiwi,Dark energy

Monster: kb az összes, de nem szeretem mert sok

RedBull: G**i drága

2022. nov. 15. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!