Nek-tek melyik energiaital jött be eddig a legjobban ? Melyik ízlett a legjobban ?
Én még kezdő vagyok a témában, de a redbull nekem túl buble gum ízű :D tudjátok az a rózsaszín rágó, és nekem kevés volt benne a szénsav is.
Nekem eddig ez ízlett a legkevésbé, ráadásul 495 ft-ba került az a 250ml :D
Talán a Bomba jött be a legjobban, mert annak nem voltak túlzó ízei, se utóíze annyira...
A Hell is bejön, de annál talán egy kicsivel jobban a Burn. :D
De a Burn nekem annyira ízes, és finom, hogy tuti rájárnék, ezért jobb nálam a Bomba :D
Ti hogy vagytok vele ?
Ki hogy érzi ?
Nektek melyik a kedvencetek ?
Mit érdemes megkóstolni ?
(Ja, és az Nber energy drink :D Nálam azért lesz mindig is holtversenyben az első helyezettel, mert mindig eszembe jut, ahogyan röhögni szokott, és ad egy plusz feelinget hozzá :D és szerintem az is finom. Nálam a Bomba, Burn, Hell ((+ Nber)) a top 3as eddig)
Szép napot! ✌️
Hell focus, mert aránylag "erős" (lol) de legalább érzem, hogy csinál velem valamit.
Bomba virgin mojito, mert nagyon jó frissítő íze van, ízre ezt szeretem a legjobban!
Monster rehab, mert "sok" (fél liter) és más mint a többi , egy szénsavmentes teás limonádé, extra koffeinnel, meg egy rakás más anyaggal.
Én a tutti-fruttit szeretem, Hellt szoktam inni.
De nagyon ízlik a zöld, banános-vaníliás Hell is.
A Bombában alig van több koffein, mint egy pohár kólában.
Nekem a sima Hell a nagybetűs Energiaital, a többi lapos és élvezhetetlen (Burn és társai), vagy egyenesen szörnyű (Hell jegeskávé és a többi tragikus próbálkozás). Az íz kedvéért még évente párszor jöhet a Mango Loco, de azt inkább üdítőként élvezem, úgy meg jobb az Arizona Iced Tea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!