Milyen kóla lehetett ez?
Figyelt kérdés
Régen még mikor kisebb voltam olyan 2010-2014 között volt egy ilyen nagyon gagyi kóla ami anno 99 Ft-ba került, és ilyen kékes volt a csomagolás rajta. Imádtam jéghidegen inni, lehet a nosztalgia szépítette meg, de úgy innék hasonlót hozzá egy kicsit nosztalgiából. A pepsi max íze nagyon hasonlít rá nekem, de nem ugyanaz.2021. jún. 17. 00:52
1/7 anonim válasza:
Szerintem pepsi volt,valamelyik fajta:
2/7 anonim válasza:
Kizárt, semmilyen pepsi nem került 99 forintba, és a kérdező is írja, hogy nem az volt..
3/7 anonim válasza:
itt nem latod?
amugy fbn van egy ilyen csoport: ugy teszünk mintha 2007-2012 lenne, itt sokszor keresnek retro edessegeket, italokat, rajzfilmeket, stb, mindig jon vki aki pillanatok alatt rávágja a valaszt, sztem ide írd ki :D
5/7 anonim válasza:
Jesszus, nekem a nosztalgia a '90-es évek 😂 amikor még kicsi voltam retro érzés 😄
RC cola?
6/7 anonim válasza:
Elsőre nekem is az RC ugrott be. Az íze erősen emlékeztetett a szörpből készült kólára, de gyerekként odavoltam érte
7/7 anonim válasza:
4, értelemszerűen aki 1995-2005 között született mondjuk, az ilyen 2010 körül volt gyerek, es sok olyan dolog van ami pont akkor ment (édesség, rajzfilm) aztan hirtelen beszüntették. Erre sokan emlékeznek ebbol a korosztályból, es neha keresik ennek annak a nevét. Nyilvan ha 2001-ben szulettem, nekem nem a 80-as, 90-es évek lesznek a retrok, mert nem is éltem akkor. Ha veletlen ramondom megis valami 90es évekbeli dologra, akkor meg belemkotnek hogy ne tegyek ugy, mint aki élt akkor. Vági?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!