Bodza szörpöt szeretnék készíteni! Kipróbált jó bevált receptet keresek?
Sok van fent, de nem tudok dönteni. A kisfiam nyaggat, hogy vittek az osztálytársai csináljunk mi is. Bodzánk van. Így szívesen csinálnék neki, de nem szeretném, hogy csalódjon.
Köszönöm, ha küldesz receptet:)





Vagy nagyon sok cukorral kell csinalni es akkor a cukor mukodik tartositoszerkent, vagy kell bele natrium benzonat, mint tartosito szer ... kulonben neforrhat, megbuggyanhat.
Az uvegedenyeket sterilizalni kell.
Amugy csak siman cukros-cirtomos vizben kell aztatni (amig a cukor feloldodik, addig raforralhatsz a vizre).
Ha nem hasznalsz tartositoszert, akkor dunsztolni kell tehat legalabb annyira fel kell melegiteni, hogy csiratlan legyen es ne romoljon meg hamar.
Szerintem a legjobb ha frissen keszited es el is fogyasztjatok. Csinalj egy edenybe citromos limonadet, tedd tele bodza viraggal, aztasd egy darabig (hutsd le) es fogyasszatok frissen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!