Tschibo vagy nescafe kavefozot vegyek inkább ?
Sokáig bevallom flancnak tartottam a kapszulás dolgot de most meg kínáltak és nagyon finom vaníliás kapszulas kávét ittam.
Melyiket vennétek melyik jobb?
11 Ezt nemtudtam, de akkoris plusz macera.
12 Ha családi házban laksz lehet nem, de panelban ez őrületes robajjal hallatszik. Az előző helyen a szomszédtól hallottuk, itt meg amerikai konyhásra lett alakítva , egy térben lenne...
Környezetszennyező? Igen, annak, aki nem tesz ellene semmit (például kedves #4-es), annak lehet, de mivel alumínium, tehát újrahasznosítható anyag, így kommunális helyett a szelektívbe kell dobni a fémekhez, ennyi az egész!
Bár elsősorban én is a sima főzőtt kávét preferálom, az az igazi eredeti kávé, van is itthon egy eszpresszó gép, de mellé tervezek venni kapszulásat is, mert az meg kissé másfajtaként a különböző ízélményre megy, például ahogy Te is írtad a vaníliás kávét, kérdező!
Én a Nescafé gépére, a Nespresso-ra szavazok, mert ahhoz többféle kávé van, sokkal nagyobb az ízválaszték! Tchibo gépek csak a saját kapszuláikkal kompatibilisek, Dolce Gusto is csak a sajátjával, illetve a Starbucks gyárt még hozzá, Tassimo gépekhez kb. 4-5 féle van (Jacobs, Milka, Oreo, L'OR, stb.), na de a legtöbb kapszula az a Nespresso gépekhez készül: Nescafé, Starbucks, Jacobs, L'OR, Lavazza, Dallmayr, Davidoff, Segafredo, S-Budget, stb., és ugye márkákon belül is többféle íz van, csak előtte mindig el kell olvasni a dobozon, hogy melyik fajta géppel kompatibilis az adott kapszulacsomag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!