Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Tschibo vagy nescafe kavefozot...

Tschibo vagy nescafe kavefozot vegyek inkább ?

Figyelt kérdés

Sokáig bevallom flancnak tartottam a kapszulás dolgot de most meg kínáltak és nagyon finom vaníliás kapszulas kávét ittam.

Melyiket vennétek melyik jobb?

2021. máj. 25. 12:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%
Ezért van a pumpa a sziruphoz, de mindegy.
2021. máj. 25. 14:09
 12/22 anonim ***** válasza:
45%
Nem csinál a darálós akkora zajt. Fullautomata Jura-m van és fél 4kor indulok el itthonról....Senki nem ébred fel a gépre, pedig 2 doppiot főzök le rajta minden reggel.
2021. máj. 25. 14:10
 13/22 A kérdező kommentje:

11 Ezt nemtudtam, de akkoris plusz macera.

12 Ha családi házban laksz lehet nem, de panelban ez őrületes robajjal hallatszik. Az előző helyen a szomszédtól hallottuk, itt meg amerikai konyhásra lett alakítva , egy térben lenne...

2021. máj. 25. 14:20
 14/22 anonim ***** válasza:
94%
Ok, akkor vegyél kapszulást.
2021. máj. 25. 14:22
 15/22 A kérdező kommentje:
Ez már el volt döntve, a márka/ tipus volt a kérdés egyébként is.
2021. máj. 25. 14:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Tchibóhoz szerintem sokkal jobb kapszulák vannak, finomabban, viszont csak a sajátja jó bele. Valamint az enyém tejhabot is csinál, de gondolom nespressoban is van ilyen.
2021. máj. 25. 14:37
 17/22 anonim ***** válasza:
62%
2000 ftert vehetsz kb 100 fele monin szirupot, egy uveg 1 evig eleg. Marha nagy macera megnyomni egy pumpat.
2021. máj. 25. 15:06
 18/22 anonim ***** válasza:
a monin nagyon jó márka!
2021. máj. 25. 15:28
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés ....de mindegy.
2021. máj. 25. 15:32
 20/22 anonim ***** válasza:

Környezetszennyező? Igen, annak, aki nem tesz ellene semmit (például kedves #4-es), annak lehet, de mivel alumínium, tehát újrahasznosítható anyag, így kommunális helyett a szelektívbe kell dobni a fémekhez, ennyi az egész!

Bár elsősorban én is a sima főzőtt kávét preferálom, az az igazi eredeti kávé, van is itthon egy eszpresszó gép, de mellé tervezek venni kapszulásat is, mert az meg kissé másfajtaként a különböző ízélményre megy, például ahogy Te is írtad a vaníliás kávét, kérdező!

Én a Nescafé gépére, a Nespresso-ra szavazok, mert ahhoz többféle kávé van, sokkal nagyobb az ízválaszték! Tchibo gépek csak a saját kapszuláikkal kompatibilisek, Dolce Gusto is csak a sajátjával, illetve a Starbucks gyárt még hozzá, Tassimo gépekhez kb. 4-5 féle van (Jacobs, Milka, Oreo, L'OR, stb.), na de a legtöbb kapszula az a Nespresso gépekhez készül: Nescafé, Starbucks, Jacobs, L'OR, Lavazza, Dallmayr, Davidoff, Segafredo, S-Budget, stb., és ugye márkákon belül is többféle íz van, csak előtte mindig el kell olvasni a dobozon, hogy melyik fajta géppel kompatibilis az adott kapszulacsomag!

2021. máj. 25. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!