Tschibo vagy nescafe kavefozot vegyek inkább ?
Sokáig bevallom flancnak tartottam a kapszulás dolgot de most meg kínáltak és nagyon finom vaníliás kapszulas kávét ittam.
Melyiket vennétek melyik jobb?
Van ízesített a Nespresso gépekhez is, pl. Müllerben szinte mindig lehet kapni, most vettem étcsokis, karamellás és vaníliás ízűt.
Müllerben szintén láttam Nespresso-hoz (NEM Dolce Gustóhoz) való 2 komponensű latte kapszulát, amiből külön főzöd le a tejes és külön a kávés részt.
Frei kávéból is van a Nespresso-hoz kapszula, mogyorós, málnás-csokis meg még más is, de azokat nem kóstoltam még.
Nespressonak sajátja is van vaníliás és csokis is.
Kedves kérdező, én azért a Nespresso gépet venném, mert tényleg mindenhol lehet hozzá kapszulát kapni, és rengeteg féle van, nekem 5 év van (ugyanaz) a Nespresso gépem, csak ajánlani tudom.
A nespresso-hoz sokkal többféle kávécég gyárt kompatibilis kapszulát.
A Tchibo-hoz meg csak a saját kapszulája jó.
5-ös vagyok, kiegészítés:
Ha átlagosan napi 2 kávé fogy:
Nagyvonalúan 15.000-nek vesszük a kilogrammonkénti árát a kapszulásnak, akkor egy évben az üzemeltetése kb 75.000 FT.
Ha 5000-nek vesszük a szemes kávé árát, akkor egy évben ez 25.000 FT.
Tehát alig több mint 1, de maximum 2-2.5 év alatt behozza az árát egy automata kávéfőző (nyilván árkategória függő), és minőségi, frissen őrölt kávét iszol.
Másik:
Az izesítést nyilván meg tudod magadnak is csinálni. Nagyon egyszerűen lehet vanília, fahéj, mézeskalács és hasonló szirupokat csinálni, amiből ha többet csinál, akár tárolni is tudod egy ideig.
Sima kávéfőzőm van De Longhi márkájú , de az nem olyan. Meg nem akarok plusz dolgokkal pancsoskodni mint még szirup. Nemtudom eltalálni ugyanazt valahogy.
A többieknek Köszi 😀
5-6-os: még azt tenném hozzá, hogy nekem van kapszulás és sima karos kávéfőzőm. A kapszulás sokkal finomabb kávét csinál, bár tény, hogy drágábban.
Ha veszek egy kb. 150 ezer forintos kávéfőzőt, az ELMÉLETBEN lehet, hogy évek alatt behozná az árát, de sajnos a környezetemben eddig vásároltak nem működtek annyi évig, hogy ez érzékelhető legyen... előbb elromlottak, mint hogy behozták volna az árukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!