Milyen őrölt kávét ajánlanátok? Nektek melyik vált be?
Mi most próbáltuk ki kb. egy hete a Lidl-ben kapható premium sorozatból a Columbia-i fajtát - egyelőre nagyon ízlik. :)
Bellarom Barista origins - 790 ft/250 g.
A másik két fajta Brazil és talán Peru(?)
Köszi az eddigi válaszokat.
Sárga Tchibot.
Kérdező: milyen módon készíted a kávét?
Kotyogóval, valami 15bar-os presszógéppel, french-press, filteres kávé, egyéb....????
Nekem ez a kedvencem, de csak akkor tudok hozzajutni ha valamelyik ismerosom a franciaknal jar, mert nalunk csak nagyon ritkan kaphato - nagyon-nagyon ritkan.
Presszó kávéfőző
Hogy hány baros, én azt pontosan nem tudom, de valami 3.6 bar-t ír, ha az az.
Ne hari, de az "eszpresszó" típusú eleve erősebb fajta kávé, szóval ha Te nem szereted az erősebbet, akkor az egyéni dolog, ne a minőségére fogd! Már pedig a sárga Family ezzel egészült ki: Tchibo Family ESPRESSO
Amúgy az nekem is bevállt, azon kívül még: Eduscho Dupla, Paloma, Paloma Espresso, Tchibo Sicilia Style. Bár ez utóbbi 2 elég erős fajta, gondolom akkor Nálad nem játszanak..
Konkrétan 3.6 bar elég ritka nyomás, most így hirtelen csak 1 ilyen gép jut eszembe, az a "rakétaforma" Momert Capriccio - azt nem tudom milyen kávét főz...? A Szarvasi gépek nagyon finom kávét főznek, csak épp gyenge minőségű konstrukciók, nekünk itthon pedig DeLonghi EC 9.1 van, az nagyon bevállt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!