Ugyanabból a csészéből isztok egész nap kávét?
Figyelt kérdés
Elmosás nélkül értve.
Valahogy olyan furán érzem magam, ha megint belekeverek egy instant kávét pár órával később. Mégha végig az asztalomon is volt.
Esetleg forró vízzel elöblítitek közben?
2021. máj. 16. 12:00
1/14 Andizsuzsi válasza:
Minden használat után elmosom a kévásbögrémet. Meg a teásat. Meg a tányéromat. A villámat. ...
2/14 anonim válasza:
Én vízzel szoktam elöblíteni két kávé között az irodai bögrémet. A nap végén meg rendesen elmosom.
3/14 anonim válasza:
Igen, ugyanabból, az a megszokott kávéscsészém.
Közben persze előblítem, nem engedem, hogy a kis maradék beleszáradjon.
4/14 anonim válasza:
Gáz, de én az esti forrócsokiból hagyok két kortyot, a bögrét félreteszem és arra töltöm rá a kávét. Fincsi! 😝
5/14 anonim válasza:
Mindig tisztából. A koszos megy a mosogatógépbe.
6/14 anonim válasza:
Én csak a nap végén öblítem el, általában. Néha közben is, de nem csinálok belőle nagy ügyet.
7/14 anonim válasza:
Mivel kis adagokban kávézom,szinte egész nap, igy csak este mosom el, nem szárad bele, mert egy cseppig kiiszom.
8/14 anonim válasza:
Én mindig elmosom rendesen mosogatószerrel.
Nem esne úgy jól a kávé, ha tudnám hogy benne rohadt a tej a bögrében több mint hat órája. És nekem a kávé részben rituálé is :)
9/14 anonim válasza:
A reggeli kávé után elöblítem, aztán délután is iszom egyet, ekkor meg a mosogatógépbe.
10/14 anonim válasza:
Itthon minden kávét tiszta bögréből, a munkahelyen nem mosogatom állandóan, egész nap használom mosogatás nélkül.
Van aki több napig is használja mosogatás nélkül, biztosan edzi az immunrendszerét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!